Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op volvo xc70

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties van uw auto op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe je een brandstofklep of een tankdop ontgrendelt, in dit artikel zullen we ons concentreren op een irritant probleem dat gevaarlijk kan zijn bij slechte weersomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op volvo xc70 . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw volvo xc70 vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn volvo xc70 hangen?

Dus we beginnen onze inhoud met de uitleg van de vastgelopen ruitenwissers van uw volvo xc70 . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de voorruitenwissers van mijn volvo xc70 vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen één voor één doorgaan verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw volvo xc70 vast komen te zitten :

  • Een van de meest fundamentele oorzaken van het vastlopen van de voorruitenwissers op uw volvo xc70 heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder basic, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn als gevolg van een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u vrij snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw volvo xc70 niet functioneren als gevolg van een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorruitenwissers van uw volvo xc70 zijn geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus u zult twee auto-onderdelen, het relais en de zekering, moeten controleren.
Weiterlesen:
Volvo xc70 motor rammelt als hij koud is

Waarom zit de achterruitwisser van mijn volvo xc70 vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw volvo xc70 , zijn de wortels van uw complicaties min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto is, zijn er nog enkele speciale auto-onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken, alleen op de achterruit van uw volvo xc70. Zorg er dus voor dat u dezelfde controles uitvoert als in het vorige onderdeel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn volvo xc70 te ontgrendelen?

Ten slotte, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw volvo xc70 worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn volvo xc70?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een belichten in dit onderdeel, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkerende complicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de volvo xc70, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In dit geval moet u de motoreenheid lokaliseren, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (let op dat er enkele moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op stille blokken zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw volvo xc70 monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • volvo xc70 ruitenwisser geblokkeerd door een stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) lokaliseren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn volvo xc70?

.

Bekijk de categorie volvo xc70 voor meer tips over de volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector