Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Volkswagen Passat

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw motorvoertuig op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe je een brandstofklep of een tankdop kunt ontgrendelen, in dit artikel zullen we kijken naar een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn bij slechte weersomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser zit vast op Volkswagen Passat . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de ruitenwissers van uw Volkswagen Passat vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Volkswagen Passat vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Volkswagen Passat . Allereerst kijken we naar de voorste ruitenwissers en in een tweede keer naar de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Volkswagen Passat omhoog of omlaag vast?

We gaan één voor één door de verschillende problemen waardoor de ruitenwissers van uw Volkswagen Passat kunnen vastlopen :

  • Een van de meest algemene oorzaken van het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Volkswagen Passat houdt verband met de motor die ze aandrijft, in feite kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze vroeg of laat worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u vrij snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Passat niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorruitenwissers van uw Volkswagen Passat zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u moet twee onderdelen controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen Passat 8 ombouwen tot een 5-zits?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen Passat vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volkswagen Passat , zijn de wortels van uw complicaties min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig is, zijn er nog enkele speciale onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Volkswagen Passat. Zorg er dus voor dat u soortgelijke inspecties uitvoert als in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser van mijn Volkswagen Passat te ontgrendelen?

Ten slotte, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers van uw Volkswagen Passat worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volkswagen Passat ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze in dit deel een voor een belichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Volkswagen Passat , aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motor lokaliseren, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er enkele moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volkswagen Passat monteren.

    .

  • In deze situatie is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Ruitenwisser Volkswagen Passat geblokkeerd door stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing lokaliseren (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Passat trekt naar links, wat moet ik doen?

.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector