Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Volkswagen Rabbit

We zullen het vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen in verband met uw auto te verhelpen. We hebben onlangs gezien hoe we een brandstofdeur of een tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we een vervelend probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Volkswagen Rabbit . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Volkswagen Rabbit vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Volkswagen Rabbit vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Volkswagen Konijn . Om te beginnen kijken we in de voorste ruitenwissers en in een tweede keer in de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Volkswagen Rabbit vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doornemen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Volkswagen Rabbit vastlopen :

  • Een van de meest elementaire motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers op uw Volkswagen Rabbit is de motor die ze aandrijft, in werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder basic, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de storing, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Volkswagen Rabbit niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Volkswagen Rabbit zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u moet twee auto-onderdelen, het relais en de zekering controleren.
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Rabbit slepen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen Rabbit vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volkswagen Rabbit , de oorsprong van uw complicaties is min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog steeds enkele speciale auto-onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Volkswagen Rabbit. Zorg er dus voor dat u dezelfde controles uitvoert als op het vorige onderdeel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de wisser van mijn Volkswagen Rabbit te ontgrendelen?

Eindelijk, voor dit tweede deel, zullen we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volkswagen Rabbit worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volkswagen Rabbit ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwissers achter, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel uitlichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als je andere blokkeringsproblemen hebt, zoals een brandstofdeur die vastzit op Volkswagen Rabbit, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In een dergelijk geval moet u de motor identificeren en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er een aantal moet zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet je deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op je Volkswagen Rabbit monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen Konijnenwisser geblokkeerd door stroomuitval: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) identificeren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Beste head-unit voor Volkswagen Rabbit

.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector