Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Volkswagen Routan

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen in verband met uw auto op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden ontdekt hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we een vervelende kwestie onderzoeken die gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Volkswagen Routan . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de ruitenwissers op uw Volkswagen Routan vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Volkswagen Routan vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de uitleg van de vastzittende ruitenwissers van uw Volkswagen Routan . Om te beginnen kijken we in de voorste ruitenwissers en in een tweede keer in de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Volkswagen Routan vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Volkswagen Routan vastlopen :

  • Een van de meest algemene motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers aan uw Volkswagen Routan is de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, vrij snel de oorzaak van de problemen verifiëren of anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Volkswagen Routan mogelijk niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorste ruitenwissers van uw Volkswagen Routan zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u moet twee auto-onderdelen, het relais en de zekering controleren.
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Routan handmatig te vergrendelen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen Routan vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volkswagen Routan , de wortels van uw problemen zijn min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto is, zijn er nog steeds enkele speciale auto-onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Volkswagen Routan. Zorg er dus voor dat u dezelfde onderzoeken uitvoert als in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser van mijn Volkswagen Routan te ontgrendelen?

Eindelijk, voor dit tweede deel, zullen we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volkswagen Routan worden ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Volkswagen Routan?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze in dit deel een voor een belichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkerende problemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Volkswagen Routan, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In dat geval moet u de motorunit lokaliseren en vervolgens de stroomkabels hiervan loskoppelen (let op dat er een aantal met de verschillende veegsnelheden moet zijn verbonden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet je deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op je Volkswagen Routan monteren.

    .

  • In dit scenario is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen Routan ruitenwisser geblokkeerd wegens stroomuitval: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) lokaliseren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Motorlicht blijft op Volkswagen Routan

.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Routan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector