Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Volkswagen Tiguan

We zullen het vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties van uw auto op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we ons concentreren op een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Volkswagen Tiguan . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de ruitenwissers op uw Volkswagen Tiguan vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Volkswagen Tiguan vastzitten?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de uitleg van de vastzittende ruitenwissers van uw Volkswagen Tiguan . Allereerst concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Volkswagen Tiguan vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Volkswagen Tiguan vastlopen :

  • Een van de meest algemene motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers aan uw Volkswagen Tiguan is de motor die ze aandrijft. Deze motoren kunnen in de loop van de tijd namelijk vermogen verliezen en moeten uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn als gevolg van een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, verifieer snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Volkswagen Tiguan niet werken als gevolg van een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorste ruitenwissers van uw Volkswagen Tiguan zijn geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus u moet twee auto-onderdelen, het relais en de zekering controleren.
Weiterlesen:
Waar vind ik een elektrische raamzekering op Volkswagen Tiguan?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen Tiguan vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volkswagen Tiguan , de wortels van uw complicaties zijn min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto is, zijn er nog steeds enkele speciale auto-onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken, alleen op de achterruit van uw Volkswagen Tiguan. Zorg er dus voor dat u dezelfde controles uitvoert als op het vorige onderdeel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de wisser van mijn Volkswagen Tiguan te ontgrendelen?

Ten slotte bekijken we voor dit tweede deel welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat de ruitenwissers op uw Volkswagen Tiguan zijn ontgrendeld en dat ze weer naar behoren werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volkswagen Tiguan ontgrendelen?

Of het nu voor de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter is, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel uitlichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkeercomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Volkswagen Tiguan, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dat geval moet u de motoreenheid vinden en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er verschillende moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet je deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op je Volkswagen Tiguan monteren.

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen Tiguan ruitenwisser geblokkeerd wegens stroomuitval: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing vinden (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de wieldop van mijn Volkswagen Tiguan?

.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Tiguan wilt, ga dan naar onze Volkswagen Tiguan categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector