Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Volvo S60

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties met betrekking tot uw motorvoertuig op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden ontdekt hoe we een brandstofdeur of een tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we een vervelend probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Volvo S60 . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Volvo S60 vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Volvo S60 vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Volvo S60 . Allereerst kijken we naar de voorste ruitenwissers en in een tweede keer naar de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Volvo S60 vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Volvo S60 vastlopen :

  • Een van de meest voorkomende motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers op uw Volvo S60 is gerelateerd aan de motoreenheid die ze aandrijft, in werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen belemmert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw voorste ruitenwissers langzamer gaan, snel de oorzaak van de problemen controleren of anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Volvo S60 niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Volvo S60 zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee auto-onderdelen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe de katalysator Volvo S60 schoonmaken?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volvo S60 vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volvo S60 , de wortels van uw complicaties zijn min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig, er zijn nog steeds enkele speciale auto-onderdelen die alleen complicaties kunnen veroorzaken op de achterruit van uw Volvo S60. Zorg er dus voor dat u vergelijkbare controles uitvoert zoals ontdekt in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Volvo S60 te ontgrendelen?

Om tot slot dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om zeker te zijn dat de ruitenwissers op uw Volvo S60 zijn ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volvo S60 ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze in dit deel een voor een beschrijven, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkerende complicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Volvo S60, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dit geval moet u de motoreenheid vinden en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er een aantal moet zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volvo S60 monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volvo S60 ruitenwisser geblokkeerd veroorzaakt door stroomuitval: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volvo S60 verwijderen?

.

Als je meer tutorials over de Volvo S60 wilt, ga dan naar onze Volvo S60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector