Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Volvo S90

We zullen het vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen in verband met uw auto te verhelpen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we ons concentreren op een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Volvo S90 . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Volvo S90 vast blijven zitten en ten tweede hoe ze te deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Volvo S90 vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de uitleg van de vastzittende ruitenwissers van uw Volvo S90 . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Volvo S90 vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Volvo S90 vastlopen :

  • Een van de meest algemene oorzaken van het vast komen te zitten van de ruitenwissers aan uw Volvo S90 is de motor die ze aandrijft. In feite kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en uiteindelijk moeten worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk maar eens naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de problemen of anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Volvo S90 niet werken als gevolg van een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorste ruitenwissers van uw Volvo S90 zijn geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus u zult twee auto-onderdelen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe bevestig ik een vergrendelde sleutel op mijn Volvo S90?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volvo S90 vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volvo S90 , de oorsprong van uw complicaties is min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog steeds enkele speciale auto-onderdelen die alleen problemen kunnen veroorzaken op de achterruit van uw Volvo S90. Zorg er dus voor dat u vergelijkbare controles uitvoert zoals in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Volvo S90 te ontgrendelen?

Eindelijk, voor dit tweede deel, zullen we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volvo S90 worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volvo S90 ontgrendelen?

Als het voor de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter is, zullen de oplossingen vergelijkbaar zijn en we zullen ze in dit deel een voor een uitlichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het deel dat je aangaat. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Volvo S90, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dat geval moet u de motor identificeren en vervolgens de stroomkabels hiervan loskoppelen (zorg ervoor dat er verschillende aan de verschillende veegsnelheden zijn gekoppeld) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volvo S90 monteren

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volvo S90 ruitenwisser geblokkeerd door stroomuitval: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) identificeren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Volvo S90 DIE problemen hebben met stationair draaien

.

Kijk voor meer tips over de Volvo S90 in de categorie Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector