Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Volvo V60

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we ons concentreren op een vervelende kwestie die gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Volvo V60 . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Volvo V60 vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Volvo V60 vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Volvo V60 . Allereerst richten we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Volvo V60 vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Volvo V60 vastlopen :

  • Een van de meest voorkomende oorzaken van vastzittende ruitenwissers aan uw Volvo V60 houdt verband met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en vroeg of laat moeten worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn als gevolg van een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u vrij snel de oorzaak van de problemen, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Volvo V60 niet werken als gevolg van een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Volvo V60 zijn geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus u zult twee delen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Volvo V60 reinigen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volvo V60 vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volvo V60 , de wortels van uw problemen zijn min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto is, zijn er nog steeds enkele speciale onderdelen die problemen kunnen veroorzaken, alleen op de achterruit van uw Volvo V60. Zorg er dus voor dat u dezelfde onderzoeken uitvoert als in het vorige onderdeel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Volvo V60 te ontgrendelen?

Eindelijk, om dit tweede deel te doen, zullen we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om zeker te zijn dat de ruitenwissers op uw Volvo V60 zijn ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volvo V60 ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een belichten in dit onderdeel, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Volvo V60, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dat geval moet u de motoreenheid lokaliseren en vervolgens de stroomkabels hiervan loskoppelen (wees voorzichtig dat er verschillende moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet je deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op je Volvo V60 monteren

    .

  • In dit scenario is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volvo V60 ruitenwisser geblokkeerd door stroomuitval: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) lokaliseren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Waar vind ik een airconditionerzekering op de Volvo V60?

.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector