Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Volvo XC60

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw motorvoertuig op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we ons concentreren op een vervelende kwestie die gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Volvo XC60 . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Volvo XC60 vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Volvo XC60 vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Volvo XC60 . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Volvo XC60 vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doornemen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Volvo XC60 vastlopen :

  • Een van de meest voorkomende oorzaken van vastzittende ruitenwissers aan uw Volvo XC60 heeft te maken met de motor die ze aandrijft, in werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en vroeg of laat moeten worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u vrij snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de voorste ruitenwissers van uw Volvo XC60 niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorste ruitenwissers van uw Volvo XC60 zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Volvo XC60 vervangen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volvo XC60 vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volvo XC60 , de wortels van uw problemen zijn min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig, er zijn nog steeds enkele speciale onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Volvo XC60. Vergeet dus niet om dezelfde onderzoeken uit te voeren als in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Volvo XC60 te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we, om dit tweede deel te doen, bekijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volvo XC60 worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volvo XC60 ontgrendelen?

Of het nu voor de voorruitenwissers of de achterruitenwissers is, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een in dit deel detailleren, het is aan u om ze aan te passen aan het deel dat u aanbelangt. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Volvo XC60, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In een dergelijk geval moet u de motorunit lokaliseren en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er een aantal met betrekking tot de verschillende veegsnelheden moet zijn) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volvo XC60 monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volvo XC60 ruitenwisser geblokkeerd wegens stroomuitval: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) lokaliseren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Volvo XC60 afstellen?

.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC60 in de categorie Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector