Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Volvo XC90

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties met betrekking tot uw auto op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we ons concentreren op een irriterend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Volvo XC90 . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de ruitenwissers op uw Volvo XC90 vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Volvo XC90 vastzitten?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de uitleg van de vastzittende ruitenwissers van uw Volvo XC90 . Allereerst richten we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Volvo XC90 vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen één voor één de verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Volvo XC90 vastlopen :

  • Een van de meest elementaire motieven van het vastzitten van de ruitenwissers aan uw Volvo XC90 is gerelateerd aan de motoreenheid die ze aandrijft, in werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder eenvoudig, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat uw voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, verifieer snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Volvo XC90 mogelijk niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorste ruitenwissers van uw Volvo XC90 zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee delen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Volvo XC90, wat te doen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volvo XC90 vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volvo XC90 , de wortels van uw problemen zijn min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog steeds enkele speciale onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken, alleen op de achterruit van uw Volvo XC90. Zorg er dus voor dat u soortgelijke onderzoeken uitvoert als in het vorige deel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Volvo XC90 te ontgrendelen?

Ten slotte bekijken we voor dit tweede deel welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volvo XC90 worden ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volvo XC90 ontgrendelen?

Als het voor de ruitenwissers vooraan of de ruitenwissers achteraan is, zullen de oplossingen vergelijkbaar zijn en we zullen ze in dit deel een voor een uitlichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het deel dat je aangaat. Als u andere blokkeercomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Volvo XC90, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In dit geval moet u de motorunit lokaliseren en vervolgens de stroomkabels hiervan loskoppelen (let op dat er verschillende moeten zijn in verband met de verschillende veegsnelheden), en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volvo XC90 monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volvo XC90 ruitenwisser geblokkeerd wegens stroomuitval: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing lokaliseren (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Volvo XC90?

.

Als u meer handleidingen over de Volvo XC90 wenst, ga dan naar onze categorie Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector