Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Schakeltrillingen op Volkswagen Polo 8 ?

Of u nu een nieuwe of een oude auto heeft, de wens om deze in goede staat te houden is hetzelfde. Dus als er een klein beetje misgaat, gedragen we ons allemaal vaak op dezelfde manier en maken we ons er zorgen over. En zeker als het om de transmissie gaat, kun je je al voorstellen dat je met een enorme rekening zit. Als de versnellingspook van uw Volkswagen Polo 8 schudt, je bent hier op de ideale plek, want in deze inhoud zullen we proberen je angsten weg te nemen en ten eerste te beschrijven waarom de versnellingspook van je Volkswagen Polo 8 kan trillen en ten tweede wat we moeten doen om dit probleem op te lossen.

Waarom trilt de versnellingspook van mijn Volkswagen Polo 8?

Dus laten we deze inhoud beginnen de oorsprong van een versnellingspook die trilt op Volkswagen Polo 8zijn er twee verschillende situaties, hier zijn ze:

Versnellingspook op Volkswagen Polo 8 schudt in neutraal

Allereerst is dat waarschijnlijk je versnellingspook trilt alleen als je in neutraal staat, of je koppelingspedaal wordt ingetrapt, en wanneer je gas geeft, verdwijnt dit gevoel. Dit is de meest fundamentele omstandigheid. De oorzaak van dit probleem is eigenlijk vrij eenvoudig, het komt vaak voor bij oude voertuigen of voertuigen die veel hebben gereden. Het is een feit dat met de tijd onderdelen zoals de ophanging of stille blokken onder grote druk komen te staan ​​en hun doel als trillingsreductiemiddel verliezen. Als de pookknop trilt bij het starten of stoppen van uw Volkswagen Polo 8, is dit hoogstwaarschijnlijk motor- of versnellingsbakblokken die dood zijn. In feite is het hun rol om alle koppelingen en het schudden van de motor en versnellingsbak te beperken en op te vangen. Als deze kapot zijn, zullen deze trillingen gevolgen hebben voor andere onderdelen zoals bijvoorbeeld de versnellingspook van uw Volkswagen Polo 8.

Versnellingspook op Volkswagen Polo 8 die trilt bij accelereren

De tweede omstandigheid van a snelheidshendel die veel schudt op Volkswagen Polo 8 en wat minder bekend. In feite zou de stijging van het motortoerental deze trillingen meestal moeten afzwakken. Als in jouw situatie wanneer je versnelt deze shake niet vermindert of erger wordt, zul je er sneller mee om moeten gaan. In werkelijkheid, hoewel moeilijker vast te stellen, zijn er enkele componenten die de trillingen in de versnellingspook van uw Volkswagen Polo 8 kunnen veroorzaken:

  • Versleten versnellingsbaklagers, die grote trillingen veroorzaken
  • Een abnormaal toneelstuk in de cardanusringen.
  • Een niet-gecentreerde koppeling of andere onderdelen die niet goed zijn uitgelijnd als gevolg van een ingreep in uw motor
Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Polo 4 blijft branden, wat te doen?

Wat als de versnellingspook van mijn Volkswagen Polo 8 trilt?

Laten we nu verder gaan met de sectie waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, nu u hebt opgericht de bron van de versnellingspook die trilt op uw Volkswagen Polo 8 je moet de dingen weer normaal maken om het te stoppen.

Als u zich in de omstandigheid bevindt dat het alleen bij inactiviteit trilt, is het niet duur om dit probleem op te lossen. Nadat je hebt onderzocht welke stille blokken deze vibratie produceerden, moet je ofwel: vervang de motorsteunen of de versnellingsbaksteunen . Dit proces kan worden uitgevoerd, ongeacht of u al dan niet een aantal gereedschappen en wat mechanische basiskennis heeft.

Eindelijk, als u zich in de omstandigheid bevindt waar uw versnellingspook trilt als je gas geeft met je Volkswagen Polo 8, er is maar één behandeling, namelijk ga naar je automonteur. In werkelijkheid is wachten geen goede oplossing omdat u het risico loopt andere onderdelen te vernietigen, en het beschouwen van een nauwkeurige en volledige diagnose zonder hulp is zeer complex. Uw reparatiewerkplaats is het beste in staat om uw probleem correct op te lossen.

Als u na controle of vervanging nog steeds de indruk heeft dat de motor van uw Volkswagen Polo 8 nog steeds trilt, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken om uw probleem op te lossen.

Als u misschien nog vragen heeft over de Volkswagen Polo 8, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Polo 8 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector