Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Schakeltrillingen op Volkswagen Transporter 6 ?

Als u een nieuw of oud voertuig heeft, is de wens om het in goede staat te houden hetzelfde. Dus als iets niet goed gaat, reageren we meestal allemaal op dezelfde manier en maken we ons er zorgen over. En, zeker als het om de transmissie gaat, kun je je al voorstellen dat je met een enorme rekening zit. Als de versnellingspook van uw Volkswagen Transporter 6 shakes, je bent op de juiste pagina beland, want in de inhoud van dit artikel zullen we proberen je angsten weg te vegen en in het begin te beschrijven waarom de versnellingspook van je Volkswagen Transporter 6 kan trillen, en ten tweede, wat te doen om dit probleem op te lossen .

Waarom trilt de versnellingspook van mijn Volkswagen Transporter 6?

Dus laten we de inhoud van dit artikel beginnen met de oorsprong van een versnellingspook die trilt op Volkswagen Transporter 6zijn er twee verschillende situaties, hier zijn ze:

Versnellingspook op Volkswagen Transporter 6 schudt in neutraal

Allereerst is het mogelijk dat je versnellingspook trilt alleen als je in neutraal staat, of je koppelingspedaal is ingetrapt, en wanneer je gas geeft, verdwijnt dit gevoel. Dit is het meest voorkomende geval. De oorzaak van dit probleem is vrij eenvoudig, het ontwikkelt zich vaak op oude auto’s of voertuigen die veel hebben gereden. In feite worden componenten zoals de ophanging of stille blokken na verloop van tijd zwaar belast en verliezen ze hun eigenschappen als trillingsreductiemiddelen. Als de pookknop trilt bij het starten of stoppen van uw Volkswagen Transporter 6, is dit zeker: motor- of versnellingsbakblokken die dood zijn. In werkelijkheid is het hun taak om alle koppelingen en schokken van de motor en versnellingsbak te beperken en op te vangen. Als deze kapot zijn, zullen deze trillingen gevolgen hebben voor andere onderdelen zoals bijvoorbeeld de versnellingspook van uw Volkswagen Transporter 6.

Versnellingspook op Volkswagen Transporter 6 die trilt bij accelereren

Het tweede geval van a snelheidshendel die veel schudt op Volkswagen Transporter 6 en iets minder vaak. In de meeste gevallen zou de stijging van het motortoerental deze trillingen moeten afzwakken. Als in jouw situatie, wanneer je versnelt, deze shake niet lager of erger wordt, dan zul je er sneller mee om moeten gaan. Hoewel het moeilijker te identificeren is, zijn er verschillende onderdelen die de trillingen in de versnellingspook van uw Volkswagen Transporter 6 kunnen veroorzaken:

  • Versleten versnellingsbaklagers, die ernstige trillingen veroorzaken
  • Een abnormaal toneelstuk in de cardanusringen.
  • Een excentrische koppeling of andere onderdelen die niet goed zijn uitgelijnd als gevolg van een ingreep in uw motor
Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Wat als de versnellingspook van mijn Volkswagen Transporter 6 trilt?

Laten we nu verder gaan met het deel waar je waarschijnlijk het meest nieuwsgierig naar bent, nu je hebt bepaald de oorzaak van de versnellingspook die trilt op uw Volkswagen Transporter 6 je moet de dingen weer normaal maken om het te stoppen.

Als u zich in het geval bevindt dat het alleen bij inactiviteit trilt, is het niet duur om dit probleem op te lossen. Nadat je hebt bekeken welke stille blokken deze vibratie produceerden, moet je ofwel: vervang de motorsteunen of de versnellingsbaksteunen . Dit proces kan worden uitgevoerd, ook al heb je misschien geen gereedschap en wat basismechanische kennis.

Eindelijk, als je in het geval bent waar je versnellingspook trilt als je gas geeft met je Volkswagen Transporter 6, is er maar één oplossing, namelijk ga naar uw reparatiewerkplaats. Wachten is eigenlijk geen goede oplossing omdat u het risico loopt andere componenten te beschadigen en een nauwkeurige en volledige diagnose zonder hulp zeer complex is. Uw reparatiewerkplaats is het beste in staat om uw probleem correct op te lossen.

Als u na controle of vervanging nog steeds de indruk heeft dat de motor van uw Volkswagen Transporter 6 nog steeds trilt, aarzel dan niet om onze artikelinhoud over dit onderwerp te bekijken om uw problemen op te lossen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 6 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector