Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Schakeltrillingen op Volkswagen Transporter ?

Ongeacht of u een nieuwe of oude auto heeft, de wens om deze in goede staat te houden is hetzelfde. Dus als iets niet goed gaat, zullen we ons waarschijnlijk allemaal op dezelfde manier gedragen en ons er zorgen over maken. En, zeker als het om de transmissie gaat, kun je je al voorstellen dat je met een enorme rekening zit. Als de versnellingspook van uw Volkswagen Transporter schudt, dan bent u op de ideale website beland, want in deze richtlijn zullen we proberen uw angsten weg te nemen en u ten eerste te laten zien waarom de versnellingspook van uw Volkswagen Transporter kan trillen en ten tweede wat u moet doen om dit probleem op te lossen.

Waarom trilt de versnellingspook van mijn Volkswagen Transporter?

Dus laten we deze richtlijn beginnen de wortels van een versnellingspook die schudt op Volkswagen Transporterzijn er twee verschillende gevallen, hier zijn ze:

Versnellingspook op Volkswagen Transporter schudt in neutraal

Allereerst is dat waarschijnlijk je versnellingspook trilt alleen als je in neutraal staat, of je koppelingspedaal is ingetrapt, en wanneer je accelereert, vervaagt deze perceptie. Dit is de meest voorkomende omstandigheid. De oorzaak van dit probleem is eigenlijk vrij eenvoudig, het ontwikkelt zich vaak op oude auto’s of voertuigen die veel hebben gereden. In werkelijkheid worden onderdelen, waaronder de ophangingen of stille blokken, na verloop van tijd zwaar belast en verliezen ze hun eigenschappen als trillingsreductiemiddelen. Als de pookknop trilt bij het starten of stoppen van uw Volkswagen Transporter, is dit hoogstwaarschijnlijk: motor- of versnellingsbakblokken die dood zijn. Het is inderdaad hun taak om alle koppelingen en het schudden van de motor en versnellingsbak te verminderen en te absorberen. Als deze beschadigd zijn, zullen deze trillingen gevolgen hebben voor andere onderdelen zoals bijvoorbeeld de versnellingspook van uw Volkswagen Transporter.

Versnellingspook op Volkswagen Transporter die trilt bij accelereren

De tweede omstandigheid van a snelheidshendel die veel schudt op Volkswagen Transporter en iets minder vaak. In veel gevallen zou de stijging van het motortoerental deze trillingen inderdaad moeten afzwakken. Als in jouw scenario wanneer je accelereert deze shake niet lager of erger wordt, zul je er sneller mee om moeten gaan. Hoewel het moeilijker is om te bepalen, zijn er verschillende componenten die de oorzaak kunnen zijn van de trillingen in de versnellingspook van uw Volkswagen Transporter:

  • Versleten versnellingsbaklagers, die ernstige trillingen veroorzaken
  • Een abnormaal toneelstuk in de cardanusringen.
  • Een niet-gecentreerde koppeling of andere onderdelen zijn niet goed uitgelijnd vanwege een reparatie aan uw motor
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Transporter 4 handmatig te vergrendelen?

Wat als de versnellingspook van mijn Volkswagen Transporter trilt?

Laten we nu verder gaan met het deel waar u waarschijnlijk het meest nieuwsgierig naar bent, nu u het hebt vastgesteld de oorsprong van de versnellingspook die trilt op uw Volkswagen Transporter je moet de dingen weer normaal maken om er vanaf te komen.

Als u zich in de omstandigheid bevindt dat het alleen in rust trilt, is het goedkoop om dit probleem te repareren. Nadat u hebt bekeken welke stille blokken deze trilling veroorzaakten, moet u het ook doen vervang de motorsteunen of de versnellingsbaksteunen . Deze bewerking kan worden uitgevoerd, zelfs als u wat gereedschap en wat basismechanische kennis hebt.

Eindelijk, als u zich in de omstandigheid bevindt waar uw versnellingspook trilt als je gas geeft met je Volkswagen Transporter, er is maar één remedie, namelijk ga naar je monteur. Wachten is inderdaad geen goede oplossing omdat u het risico loopt andere componenten te vernietigen, en het is erg moeilijk om zelf een nauwkeurige en volledige diagnose te stellen. Uw technicus kan uw probleem het beste oplossen.

Als u na onderzoek of vervanging nog steeds het gevoel heeft dat de motor van uw Volkswagen Transporter nog steeds trilt, aarzel dan niet om door onze richtlijn over dit onderwerp te bladeren om uw probleem op te lossen.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector