Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Service-lampje Volvo S90 uitschakelen

Aandacht besteden aan uw voertuig is tegenwoordig absoluut noodzakelijk, natuurlijk, als u er niet de laagste routineonderhoud van doet of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u een groot risico dat uw auto wegsterft. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de tekenen die autobezitters het meest treffen is de olieverversingsmeter, hoe het servicelicht op zijn Volvo S90 uit te schakelen? Om dit te bereiken, zullen we eerst zien wat deze meter betekent en vervolgens in een tweede stap de te volgen procedure een reset van de service-indicator op de Volvo S90? .

Voordeel en bediening van de service light Volvo S90:

Laten we onze gids beginnen met de interpretatie van het servicelicht op het dashboard van uw Volvo S90 .

Wat betekent het indicatielampje op de Volvo S90?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volvo S90. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volvo S90 uit te voeren, dwz het verversen van de olie. Op basis van het soort motorblok van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km doen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. U zult over het algemeen het vermogen hebben om dit waarschuwingslicht waar te nemen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volvo S90 inschakelt. Deze teller wordt ook wel de servicelampje op de Volvo S90 .

Waarom het servicelampje op de Volvo S90 op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw monteur laat doen, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Volvo S90 te doen . Maar zelfs als u zelf olie ververst, moet u deze teller voor dezelfde factoren resetten. Laatste kans, u voert uw eigen olieverversing uit en u wilt uw Volvo S90 doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u de routineonderhoud van het voertuig hebt uitgevoerd . Denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina over welke olie u moet selecteren om de olie te verversen op de Volvo S90.

Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volvo S90

Hoe kan ik het servicelampje van de Volvo S90 uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan dat u waarschijnlijk het meest aanspreekt op deze inhoudspagina, hoe het servicelicht op de Volvo S90 uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we geven u alleen de belangrijkste manieren om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Volvo S90 te drukken, zet dan het contact aan en laat het knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Volvo S90.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult het kunnen schakel het servicelicht van uw Volvo S90 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

Schakel het servicelampje van de Volvo S90 uit met een OBD-diagnosetool:

.

Een aanpak die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische stekker van uw Volvo S90, reset de afvoerindicator door op zijn computer te werken . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken op onze inhoudspagina Volvo S90hoe een foutcode op Volvo S90 uitlezen.

Weiterlesen:
Wanneer schokdempers Volvo S90 vervangen?

Schakel de servicelamp uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volvo S90:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt de exacte procedure voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volvo S90, aarzel dan niet om onze Volvo S90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector