Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Service-lampje Volvo V50 uitschakelen

Het is tegenwoordig absoluut noodzakelijk om uw auto in de gaten te houden, in feite, als u niet het minimale routineonderhoud uitvoert, of als u geen aandacht schenkt aan signalen van abnormaliteit, loopt u het risico uw auto te zien wegkwijnen. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen concentreren, een van de tekenen die automobilisten het meest storen is de olieverversingsmeter, hoe het servicelicht op zijn Volvo V50 uit te schakelen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien wat deze meter aangeeft en vervolgens in een tweede stap de procedure die moet worden gevolgd om uit te voeren een reset van de service-indicator op de Volvo V50? .

Interesse en werking van de dienstlamp Volvo V50:

Laten we onze gids beginnen met de betekenis van het servicelampje op het dashboard van uw Volvo V50 .

Wat betekent het indicatielampje op de Volvo V50?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volvo V50. Het doel van deze meter is om u te waarschuwen voor de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volvo V50 uit te voeren, dat wil zeggen het verversen van de olie. Op basis van het type motor van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslampje over het algemeen kunnen herkennen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volvo V50 inschakelt. Deze teller is ook wel eens bekend als de servicelampje op de Volvo V50 .

Waarom het servicelampje op de Volvo V50 op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw monteur laat uitvoeren, wordt verondersteld dit lampje opnieuw in te stellen, zodat u op de hoogte kunt worden gesteld wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden wanneer u op het tijdstip arriveert voor het onderhoud van uw Volvo V50 . Maar zelfs als u zelf olie ververst, moet u deze teller om dezelfde redenen resetten. Laatste kans, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw Volvo V50 doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het routine-onderhoud van de auto heeft gedaan . Denk niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over welke olie u moet selecteren om de olieverversing op Volvo V50 uit te voeren.

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op de Volvo V50?

Hoe kan ik het servicelampje van de Volvo V50 uitschakelen?

Laten we nu naar het deel gaan dat u zeker het meest enthousiast bent over dit artikel, hoe het servicelicht op de Volvo V50 uit te schakelen? Er zijn enkele methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we zullen u alleen geven de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Volvo V50 te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Volvo V50.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult in staat zijn schakel het servicelicht van uw Volvo V50 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

Schakel het servicelampje van de Volvo V50 uit met een OBD-diagnosetool:

.

Een techniek die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische stekker van uw Volvo V50, reset de afvoerindicator door op zijn computer te werken . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze gebruikt in ons artikel Volvo V50hoe lees je een foutcode op de Volvo V50.

Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volvo V50

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volvo V50:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u zult de exacte procedure voor uw voertuigmodel ontdekken in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Kijk voor meer tips over de Volvo V50 in de categorie Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector