Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Service-lampje Volvo V60 uitschakelen

Aandacht besteden aan uw auto is essentieel in deze moderne tijd, in feite, als u er niet het minimale onderhoud aan doet, of als u niet nadenkt over signalen van abnormaliteit, loopt u een groot risico om te ontdekken dat uw auto onaangenaam wordt voor gebruik. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de symptomen waar automobilisten het meeste last van hebben is de olieverversingsmeter, hoe het servicelicht op zijn Volvo V60 uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken wat deze meter aangeeft, en in een tweede stap de procedure die moet worden gevolgd om uit te voeren een reset van de service-indicator op de Volvo V60? .

Interesse en werking van de dienstlamp Volvo V60:

Laten we onze gids beginnen met de betekenis van het servicelampje op het dashboard van uw Volvo V60 .

Wat betekent het indicatielampje op de Volvo V60?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volvo V60. De bedoeling van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het onderhoud van uw Volvo V60 uit te voeren, dwz het verversen van de olie. Op basis van het soort motoreenheid van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslicht over het algemeen kunnen waarnemen omdat het is gematerialiseerd in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volvo V60 inschakelt. Deze teller wordt ook vaak de servicelampje op de Volvo V60 .

Waarom het servicelampje op de Volvo V60 op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u kunt worden geïnformeerd wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Volvo V60 te doen . Aan de andere kant, ongeacht of u uw eigen olie ververst, moet u om dezelfde redenen deze teller resetten. Laatste mogelijkheid, u voert uw eigen olieverversing uit en u wilt uw Volvo V60 doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om zeker te zijn dat u het onderhoud van de auto heeft gedaan . Aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op de Volvo V60.

Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Volvo V60 uitschakelen?

Hoe kan ik het servicelampje van de Volvo V60 uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent in deze inhoudspagina, hoe het servicelicht op de Volvo V60 uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we zullen u die gewoon geven de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Volvo V60 te drukken, zet dan het contact aan en laat de knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen maar het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Volvo V60.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen schakel het servicelicht van uw Volvo V60 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

Schakel het servicelampje van de Volvo V60 uit met een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische stekker van uw Volvo V60, reset de afvoerindicator door op zijn computer te werken . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken op onze inhoudspagina Volvo V60hoe lees je een foutcode op de Volvo V60.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens Volvo V60-acceleratie

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volvo V60:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar u vindt het exacte proces voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Kijk voor meer tips over de Volvo V60 in de categorie Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector