Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Service-lampje Volvo XC60 uitschakelen

Aandacht besteden aan uw auto is absoluut noodzakelijk in deze moderne tijd, in feite, als u het niet minimaal onderhoudt, of als u niet nadenkt over tekenen van abnormaliteit, loopt u het risico om te ontdekken dat uw auto onaangenaam wordt voor gebruik. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de indicaties dat de meeste lastige automobilisten de olieverversingsmeter zijn, hoe het servicelicht op zijn Volvo XC60 uit te schakelen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken waar deze meter mee overeenkomt, en in een tweede stap de procedure die moet worden gevolgd om uit te voeren een reset van de service-indicator op de Volvo XC60? .

Voordeel en bediening van de service light Volvo XC60:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Volvo XC60 .

Wat betekent het servicelampje op de Volvo XC60?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volvo XC60. De bedoeling van deze meter is om u op de hoogte te stellen van de noodzaak om het onderhoud van uw Volvo XC60 uit te voeren, dwz het verversen van de olie. Afhankelijk van het soort motoreenheid van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km doen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. Over het algemeen kunt u dit waarschuwingslampje herkennen omdat het is uitgekomen in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volvo XC60 start. Deze teller wordt ook wel eens de servicelampje op de Volvo XC60 .

Waarom het servicelampje op de Volvo XC60 op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Volvo XC60 te doen . Aan de andere kant, zelfs als u uw eigen olie ververst, moet u om dezelfde redenen deze teller resetten. Laatste mogelijkheid, u zelf olie ververst en u uw Volvo XC60 wilt doorverkopen, is het voor de toekomstige koper beter om zeker te zijn dat u het onderhoud van de auto heeft uitgevoerd . Aarzel niet om advies te vragen in ons artikel over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op de Volvo XC60.

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op de Volvo XC60?

Hoe kan ik het servicelampje van de Volvo XC60 uitschakelen?

Laten we nu naar het deel gaan dat u zeker het meest enthousiast bent over dit artikel, hoe het servicelicht op de Volvo XC60 uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we zullen u die gewoon geven de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Volvo XC60 te drukken, zet dan het contact aan en laat de knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen maar het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Volvo XC60.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen schakel het servicelicht van uw Volvo XC60 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje van de Volvo XC60 uit met een OBD-diagnosetool:

.

Een aanpak die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnoseplug van uw Volvo XC60, reset u de afvoerindicator door op zijn computer te reageren . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in ons artikel Volvo XC60hoe een foutcode uitlezen op Volvo XC60.

Weiterlesen:
Wegligging problemen Volvo XC60

Schakel de servicelamp uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volvo XC60:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt het exacte proces voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volvo XC60, aarzel dan niet om onze Volvo XC60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector