Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Service-lampje Volvo XC90 uitschakelen

Het is belangrijk om uw auto in de gaten te houden in deze moderne tijd, in feite, als u er niet de laagste routine-service van doet, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u een groot risico dat uw auto onaangenaam wordt voor gebruik. Dit is precies het onderwerp dat we vandaag zullen bespreken, een van de tekenen dat de meeste automobilisten storen, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelicht op zijn Volvo XC90 uit te schakelen? Om dit te bereiken, zullen we eerst zien wat deze meter aangeeft en vervolgens in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om te presteren een reset van de service-indicator op de Volvo XC90? .

Interesse en werking van de service light Volvo XC90:

Laten we onze gids beginnen met de interpretatie van het servicelicht op het dashboard van uw Volvo XC90 .

Wat betekent het servicelampje op de Volvo XC90?

Laten we onze inhoud beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volvo XC90. De bedoeling van deze meter is om u te waarschuwen voor de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volvo XC90 uit te voeren, dat wil zeggen het verversen van de olie. Afhankelijk van het soort motor van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U kunt dit waarschuwingslampje doorgaans herkennen omdat het is uitgekomen in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volvo XC90 start. Deze teller staat ook wel bekend als de servicelampje op de Volvo XC90 .

Waarom het servicelampje op de Volvo XC90 op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw monteur laat uitvoeren, wordt verondersteld dit lampje te resetten, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Volvo XC90 te doen . Ongeacht of u zelf olie ververst, u moet deze teller om dezelfde redenen resetten. Laatste kans, u zelf olie ververst en u wilt uw Volvo XC90 doorverkopen, dan is het voor de toekomstige koper beter om er zeker van te zijn dat u de routine service van de auto heeft uitgevoerd . Denk niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op de Volvo XC90.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op de Volvo XC90?

Hoe kan ik het servicelampje van de Volvo XC90 uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan dat u vrijwel zeker het meest enthousiast bent over deze inhoud, hoe het servicelicht op de Volvo XC90 uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we geven u alleen de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Volvo XC90 te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat het knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Volvo XC90.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult in staat zijn schakel het servicelicht van uw Volvo XC90 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

schakel het servicelampje van de Volvo XC90 uit met een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan dankzij de diagnoseplug van uw Volvo XC90, reset u de afvoerindicator door op zijn computer te reageren . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in onze inhoud Volvo XC90hoe lees je een foutcode op de Volvo XC90.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Volvo XC90, wat te doen?

Schakel de servicelamp uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volvo XC90:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar de exacte procedure voor uw automodel vindt u in de autoservicehandleiding. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC90 in de categorie Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector