Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje Volkswagen Touran uitschakelen

Het is tegenwoordig absoluut noodzakelijk om uw voertuig in de gaten te houden, in feite, als u niet het laagste routineonderhoud uitvoert, of als u geen aandacht schenkt aan signalen van abnormaliteit, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik . Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben, een van de tekenen die bestuurders het meest treffen, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Volkswagen Touran uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst zien wat deze meter betekent, en in een tweede stap de procedure om aan vast te houden om uit te voeren een reset van de service-indicator op Volkswagen Touran? .

Interesse en werking van het servicelampje Volkswagen Touran:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Volkswagen Touran .

Wat betekent het indicatielampje op de Volkswagen Touran?

Laten we onze inhoud beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volkswagen Touran. Het doel van deze meter is om u op de hoogte te stellen van de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volkswagen Touran uit te voeren, dwz de olieverversing. Op basis van het type motor van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslicht over het algemeen kunnen waarnemen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volkswagen Touran inschakelt. Deze teller wordt ook wel de . genoemd servicelampje op Volkswagen Touran .

Waarom het servicelampje op nul zetten op Volkswagen Touran?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, wordt verondersteld dit lampje te resetten, zodat u een melding krijgt wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden als u op het tijdstip komt om het onderhoud van uw Volkswagen Touran . te doen . Aan de andere kant, zelfs als u uw eigen olie ververst, moet u om dezelfde redenen deze teller resetten. Laatste kans, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw Volkswagen Touran doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het normale onderhoud van het voertuig heeft uitgevoerd . Aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud over welke olie u moet kiezen om de olieverversing op Volkswagen Touran uit te voeren.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen Touran 2, wat te doen?

Hoe het servicelampje op Volkswagen Touran uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent in deze inhoud, hoe het servicelampje op Volkswagen Touran uit te schakelen? Er zijn enkele methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, die we u gewoon zullen geven de belangrijkste technieken om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Volkswagen Touran te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Volkswagen Touran.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult het kunnen doe het servicelampje van je Volkswagen Touran uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje op Volkswagen Touran uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan dankzij de diagnosestekker van uw Volkswagen Touran, reset de afvoerindicator door op de computer te handelen . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in onze inhoud Volkswagen Touranhoe leest u een foutcode op Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Touran te repareren?

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volkswagen Touran:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar u vindt de exacte procedure voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector