Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje Volkswagen Transporter 4 . uitschakelen

Aandacht besteden aan uw voertuig is tegenwoordig belangrijk, in werkelijkheid, als u niet het laagste routineonderhoud uitvoert, of als u geen rekening houdt met tekenen van abnormaliteit, loopt u een groot risico om uw auto te zien wegkwijnen. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen concentreren, een van de indicaties die automobilisten het meest treffen, is de olievervangingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Volkswagen Transporter 4 uit te schakelen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien wat deze meter aangeeft en vervolgens in een tweede stap de te volgen procedure een reset van de service-indicator op Volkswagen Transporter 4? .

Interesse en werking van het servicelicht Volkswagen Transporter 4:

Laten we onze gids beginnen met de betekenis van het servicelampje op het dashboard van uw Volkswagen Transporter 4 .

Wat betekent het servicelampje op de Volkswagen Transporter 4?

Laten we onze inhoud beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volkswagen Transporter 4. De bedoeling van deze meter is om u op de hoogte te stellen van de noodzaak om het routine-onderhoud van uw Volkswagen Transporter 4 uit te voeren, dat wil zeggen het vervangen van de olie. Afhankelijk van het type motor van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslampje over het algemeen kunnen herkennen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volkswagen Transporter 4 aanzet. Deze teller staat ook wel bekend als de servicelampje op Volkswagen Transporter 4 .

Waarom het servicelampje op nul zetten op Volkswagen Transporter 4?

.

Wanneer u uw olie laat vervangen door uw monteur, wordt verondersteld dit lampje te resetten, zodat u geïnformeerd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden wanneer u op het tijdstip aankomt om het onderhoud van uw Volkswagen Transporter 4 . te doen . Maar ongeacht of u uw eigen olieverversing uitvoert, u moet deze teller om dezelfde redenen resetten. Laatste mogelijkheid, u zelf de olie ververst en u wilt uw Volkswagen Transporter 4 doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u de routinematige onderhoudsbeurt van het voertuig heeft uitgevoerd . Aarzel niet om onze inhoud te raadplegen over welke olie u moet kiezen om de olieverversing op Volkswagen Transporter 4 uit te voeren.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Transporter?

Hoe het servicelampje op Volkswagen Transporter 4 uit te schakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent in deze inhoud, hoe het servicelampje op Volkswagen Transporter 4 uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we zullen u die gewoon geven de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Volkswagen Transporter 4 te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Volkswagen Transporter 4.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen doe het servicelampje van je Volkswagen Transporter 4 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

schakel het servicelampje op Volkswagen Transporter 4 uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan reset dankzij de diagnosestekker van uw Volkswagen Transporter 4 de afvoerindicator door op de computer te handelen . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in onze inhoud Volkswagen Transporter 4hoe lees je een foutcode op Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter keycard?

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volkswagen Transporter 4:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar u vindt de exacte procedure voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 4 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector