Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje Volkswagen Transporter 5 . uitschakelen

In deze moderne tijd is het van essentieel belang om uw auto in de gaten te houden. Sterker nog, als u er niet het minimale routineonderhoud aan uitvoert, of als u geen rekening houdt met tekenen van abnormaliteit, loopt u het grootste risico om te ontdekken dat uw auto aan het verdorren is . Dit is precies het onderwerp dat we vandaag gaan bespreken, een van de symptomen waar automobilisten de meeste last van hebben, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Volkswagen Transporter 5 uit te schakelen? Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken waar deze meter mee correspondeert, en in een tweede stap, de procedure waaraan we ons moeten houden om te presteren een reset van de service-indicator op Volkswagen Transporter 5? .

Interesse en werking van het servicelicht Volkswagen Transporter 5:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Volkswagen Transporter 5 .

Wat betekent het servicelampje op de Volkswagen Transporter 5?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volkswagen Transporter 5. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volkswagen Transporter 5 uit te voeren, dwz de olieverversing. Op basis van het soort motor van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km halen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslicht over het algemeen kunnen waarnemen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volkswagen Transporter 5 start. Deze teller wordt ook wel eens de . genoemd servicelampje op Volkswagen Transporter 5 .

Waarom het servicelampje op nul zetten op Volkswagen Transporter 5?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit licht wordt gereset, zodat u op de hoogte kunt worden gesteld wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden als u op het tijdstip komt voor het onderhoud van uw Volkswagen Transporter 5 . Aan de andere kant, zelfs als u uw eigen olie ververst, moet u deze teller voor dezelfde factoren resetten. Laatste mogelijkheid, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw Volkswagen Transporter 5 doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het routine-onderhoud van de auto heeft uitgevoerd . Denk niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over welke olie u moet selecteren om de olieverversing op Volkswagen Transporter 5 uit te voeren.

Weiterlesen:
Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Transporter 5?

Hoe het servicelampje op Volkswagen Transporter 5 uit te schakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in dit artikel, hoe het servicelampje op Volkswagen Transporter 5 uit te schakelen? Er zijn een aantal methodes gebaseerd op het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we geven u alleen de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Volkswagen Transporter 5 te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Volkswagen Transporter 5.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen doe het servicelampje van je Volkswagen Transporter 5 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

schakel het servicelampje op Volkswagen Transporter 5 uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan reset dankzij de diagnosestekker van uw Volkswagen Transporter 5 de afvoerindicator door op de computer te handelen . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in ons artikel Volkswagen Transporter 5hoe een foutcode lezen op Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volkswagen Transporter 5:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt het exacte proces voor uw automodel in de autoservicehandleiding. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 5 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector