Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje Volkswagen Transporter 6 . uitschakelen

Aandacht voor uw voertuig is tegenwoordig belangrijk. Sterker nog, als u er niet het minste onderhoud aan uitvoert, of als u geen rekening houdt met signalen van afwijkingen, loopt u een groot risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik. Dit is precies het onderwerp dat we vandaag gaan bespreken, een van de symptomen waar autobezitters de meeste last van hebben, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Volkswagen Transporter 6 uit te schakelen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien waar deze meter mee correspondeert, en in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om uit te voeren een reset van de service-indicator op Volkswagen Transporter 6? .

Voordeel en werking van het servicelampje Volkswagen Transporter 6:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Volkswagen Transporter 6 .

Wat betekent het servicelampje op de Volkswagen Transporter 6?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volkswagen Transporter 6. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het onderhoud van uw Volkswagen Transporter 6 uit te voeren, dwz de olieverversing. Afhankelijk van het type motorunit van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km halen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslampje over het algemeen kunnen herkennen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volkswagen Transporter 6 aanzet. Deze teller staat ook wel bekend als de servicelampje op Volkswagen Transporter 6 .

Waarom het servicelampje op nul zetten op Volkswagen Transporter 6?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden wanneer u op het tijdstip aankomt om het onderhoud van uw Volkswagen Transporter 6 . te doen . Ongeacht of u zelf olie ververst, u moet deze teller om dezelfde redenen opnieuw instellen. Laatste kans, u zelf de olie ververst en u wilt uw Volkswagen Transporter 6 doorverkopen, dan is het voor de toekomstige koper beter zeker te weten dat u het onderhoud aan het voertuig heeft uitgevoerd . Aarzel niet om advies in te winnen in ons artikel over welke olie u moet kiezen om de olieverversing op Volkswagen Transporter 6 uit te voeren.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Hoe het servicelampje op Volkswagen Transporter 6 uit te schakelen?

Laten we nu naar het deel gaan dat u zeker het meest enthousiast bent over dit artikel, hoe het servicelampje op Volkswagen Transporter 6 uit te schakelen? Er zijn enkele methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we zullen u alleen geven de belangrijkste manieren om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Volkswagen Transporter 6 te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Volkswagen Transporter 6.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult het kunnen doe het servicelampje van je Volkswagen Transporter 6 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje op Volkswagen Transporter 6 uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een aanpak die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan reset dankzij de diagnosestekker van uw Volkswagen Transporter 6 de afvoerindicator door op de computer te handelen . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in ons artikel Volkswagen Transporter 6hoe een foutcode lezen op Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volkswagen Transporter 6:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar u zult het exacte proces voor uw automodel ontdekken in de autoservicehandleiding. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 6 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector