Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje Volkswagen Transporter uitschakelen

Aandacht voor uw auto is tegenwoordig noodzakelijk, sterker nog, als u er niet het minimale routineonderhoud aan uitvoert, of als u geen signalen van abnormaliteit bekijkt, loopt u een groot risico om uw auto te zien wegkwijnen. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben, een van de indicaties die bestuurders het meest treffen, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Volkswagen Transporter uit te schakelen? Om dit te bereiken, zullen we eerst zien waar deze meter mee correspondeert en vervolgens in een tweede stap de procedure die moet worden gevolgd om uit te voeren een reset van de service-indicator op Volkswagen Transporter? .

Voordeel en werking van het servicelampje Volkswagen Transporter:

Laten we onze gids beginnen met de betekenis van het servicelampje op het dashboard van uw Volkswagen Transporter .

Wat betekent het indicatielampje op de Volkswagen Transporter?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volkswagen Transporter. Het doel van deze meter is om u te wijzen op de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volkswagen Transporter uit te voeren, dwz de olieverversing. Afhankelijk van het soort motor van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km halen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslampje over het algemeen kunnen herkennen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volkswagen Transporter inschakelt. Deze teller is ook wel eens bekend als de servicelampje op Volkswagen Transporter .

Waarom het servicelampje resetten op nul op Volkswagen Transporter?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, wordt verondersteld dit lampje te resetten, zodat u een melding krijgt wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden als u op het tijdstip komt voor het onderhoud van uw Volkswagen Transporter . Ongeacht of u zelf olie ververst, u moet deze teller voor dezelfde factoren resetten. Laatste mogelijkheid, u zelf de olie ververst en u wilt uw Volkswagen Transporter doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u de normale onderhoudsbeurt van de auto heeft uitgevoerd . Denk niet twee keer na om ons artikel te raadplegen over welke olie u moet kiezen om zijn olieverversing op Volkswagen Transporter uit te voeren.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

Hoe het servicelampje op Volkswagen Transporter uit te schakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan dat u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in dit artikel, hoe het servicelampje op Volkswagen Transporter uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we zullen u die gewoon geven de belangrijkste technieken om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Volkswagen Transporter te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Volkswagen Transporter.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen doe het servicelampje van je Volkswagen Transporter uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

schakel het servicelampje op Volkswagen Transporter uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een aanpak die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan reset dankzij de diagnosestekker van uw Volkswagen Transporter de afvoerindicator door op de computer te handelen . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in ons artikel Volkswagen Transporterhoe een foutcode op Volkswagen Transporter uitlezen.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter 4 werkt niet Volkswagen Transporter 4

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volkswagen Transporter:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt de exacte procedure voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector