Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje volvo v70 . uitschakelen

Aandacht besteden aan uw auto is essentieel in deze moderne tijd, in feite, als u niet het minimale onderhoud eraan doet, of als u geen aandacht schenkt aan signalen van abnormaliteit, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt gebruiken. Dit is precies het onderwerp dat we vandaag gaan bespreken, een van de tekenen die automobilisten het meest treffen, is de olievervangingsmeter, hoe schakel ik het servicelampje op de volvo v70 uit? Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken wat deze meter betekent, en in een tweede stap, de procedure om vast te houden om te presteren een reset van de service-indicator op volvo v70? .

Voordeel en werking van de servicelamp volvo v70:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw volvo v70 .

Wat betekent het servicelampje op de volvo v70?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met de interesse van het servicelampje op uw volvo v70. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het onderhoud van uw volvo v70 uit te voeren, dwz het vervangen van de olie. Op basis van het type motorunit van uw motorvoertuig en de gebruikte olie moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km halen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslicht over het algemeen kunnen waarnemen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw volvo v70 inschakelt. Deze teller wordt ook vaak de servicelampje op volvo v70 .

Waarom het servicelampje op nul resetten op de volvo v70?

.

Wanneer u uw olie laat vervangen door uw garage, wordt verondersteld dit lampje te resetten, zodat u geïnformeerd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden wanneer u op het tijdstip arriveert voor het onderhoud van uw volvo v70 . Maar ongeacht of u uw eigen olieverversing uitvoert, u moet deze teller om dezelfde redenen resetten. Laatste mogelijkheid, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw volvo v70 doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van de auto heeft gedaan . Aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen over welke olie u moet selecteren om de olieverversing op volvo v70 uit te voeren.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn volvo v70?

Hoe het servicelampje op de volvo v70 uit te schakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan dat u zeker het meest enthousiast bent over deze inhoudspagina, hoe het servicelampje op de volvo v70 uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we geven u alleen de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw volvo v70 te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en de auto te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw volvo v70.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen doe het servicelampje van je volvo v70 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje op de volvo v70 uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan dankzij de diagnosestekker van uw volvo v70 kunt u de afvoerindicator resetten door op de computer te handelen . Je hebt een OBD-tool nodig, die kost je tussen de 10 en 50 euro, je kunt ontdekken hoe je deze gebruikt op onze inhoudspagina volvo v70hoe je een foutcode leest op volvo v70.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn volvo v70

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw volvo v70:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt het exacte proces voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Bekijk de categorie volvo v70 voor meer tips over de volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector