Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje Volvo Xc40 uitzetten

In deze moderne tijd is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw auto. Als u er niet het minste onderhoud aan uitvoert, of als u geen rekening houdt met tekenen van afwijking, loopt u natuurlijk het risico dat uw auto afsterft. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben, een van de tekenen die chauffeurs het meest storen is de olieverversingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Volvo Xc40 uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waar deze meter mee correspondeert, en in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om te presteren een reset van de service-indicator op Volvo Xc40? .

Interesse en werking van het servicelampje Volvo Xc40:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Volvo Xc40 .

Wat betekent het indicatielampje op de Volvo Xc40?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volvo Xc40. Het doel van deze meter is om u op de hoogte te stellen van de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volvo Xc40 uit te voeren, dwz de olieverversing. Afhankelijk van het soort motor van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslicht over het algemeen kunnen waarnemen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volvo Xc40 inschakelt. Deze teller is ook wel bekend als de servicelampje op Volvo Xc40 .

Waarom het servicelampje op nul resetten op de Volvo Xc40?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw monteur laat doen, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden als u op het tijdstip komt voor het onderhoud van uw Volvo Xc40 . Ongeacht of u zelf olie ververst, u moet deze teller om dezelfde redenen resetten. Laatste mogelijkheid, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw Volvo Xc40 doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het routine-onderhoud van de auto heeft gedaan . Denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op Volvo Xc40.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volvo Xc40?

Hoe het servicelampje op de Volvo Xc40 uit te schakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan dat u vrijwel zeker het meest enthousiast bent over deze inhoudspagina, hoe het servicelampje op de Volvo Xc40 uit te schakelen? Er zijn een aantal methodes gebaseerd op het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we geven u alleen de belangrijkste manieren om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Volvo Xc40 te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Volvo Xc40.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen doe het servicelampje van je Volvo Xc40 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

schakel het servicelampje op de Volvo Xc40 uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een techniek die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnosestekker van uw Volvo Xc40, reset de afvoerindicator door op de computer te handelen . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken op onze inhoudspagina Volvo Xc40hoe lees je een foutcode op de Volvo Xc40.

Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volvo Xc40

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volvo Xc40:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt het exacte proces voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Kijk voor meer tips over de Volvo Xc40 in de categorie Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector