Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje volvo xc70 . uitschakelen

Aandacht voor uw voertuig is tegenwoordig belangrijk, natuurlijk, als u er niet het minimale onderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met tekenen van afwijking, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben, een van de tekenen die automobilisten het meest treffen, is de olieverversingsmeter, hoe schakel ik het servicelampje op de volvo xc70 uit? Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken wat deze meter aangeeft, en in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om te presteren een reset van de service-indicator op volvo xc70? .

Interesse en werking van het servicelampje volvo xc70:

Laten we onze gids beginnen met de interpretatie van het servicelampje op het dashboard van uw volvo xc70 .

Wat betekent het servicelampje op de volvo xc70?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met de interesse van het servicelampje op uw volvo xc70. De bedoeling van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het onderhoud van uw volvo xc70 uit te voeren, dwz de olieverversing. Afhankelijk van het soort motor van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslampje over het algemeen kunnen herkennen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw volvo xc70 start. Deze teller is ook vaak bekend als de servicelampje op volvo xc70 .

Waarom het servicelampje op nul resetten op de volvo xc70?

.

Wanneer u uw olieverversing bij uw garage laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden wanneer u op tijd arriveert om het onderhoud van uw volvo xc70 . te doen . Aan de andere kant, zelfs als u uw eigen olieverversing uitvoert, moet u deze teller om dezelfde redenen resetten. Laatste kans, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw volvo xc70 doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van het voertuig heeft gedaan . Denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina over welke olie u moet kiezen om de olieverversing op volvo xc70 uit te voeren.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker volvo xc70 uitschakelen?

Hoe het servicelampje op de volvo xc70 uit te schakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan dat u zeker het meest enthousiast bent over deze inhoudspagina, hoe het servicelampje op de volvo xc70 uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we geven u alleen de belangrijkste technieken om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw volvo xc70 te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en de auto te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw volvo xc70.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult het kunnen doe het servicelampje van je volvo xc70 uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje op de volvo xc70 uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een aanpak die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnosestekker van uw volvo xc70, reset u de afvoerindicator door op de computer te handelen . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken op onze inhoudspagina volvo xc70hoe lees je een foutcode op de volvo xc70.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn volvo xc70 loskoppelen?

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw volvo xc70:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar u vindt het exacte proces voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Als u nog vragen heeft over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze volvo xc70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector