Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelicht Volkswagen Passat uitschakelen

Aandacht besteden aan uw auto is tegenwoordig absoluut noodzakelijk, inderdaad, als u er niet het minimale routineonderhoud aan uitvoert, of als u geen signalen van abnormaliteit bekijkt, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik . Dit is precies het onderwerp dat we vandaag gaan bespreken, een van de symptomen waar autobezitters de meeste last van hebben, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Volkswagen Passat uit te schakelen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken wat deze meter aangeeft en vervolgens in een tweede stap de te volgen procedure een reset van de service-indicator op Volkswagen Passat ? .

Interesse en werking van het dienstlicht Volkswagen Passat :

Laten we onze gids beginnen met de interpretatie van het servicelampje op het dashboard van uw Volkswagen Passat .

Wat betekent het controlelampje op de Volkswagen Passat?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volkswagen Passat. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het routineonderhoud van uw Volkswagen Passat uit te voeren, dwz de olieverversing. Afhankelijk van het type motor van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km doen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslicht over het algemeen kunnen waarnemen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volkswagen Passat start. Deze teller wordt ook vaak de . genoemd servicelampje op Volkswagen Passat .

Waarom het servicelampje resetten op nul op Volkswagen Passat?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw monteur laat doen, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Volkswagen Passat te doen . Aan de andere kant, ongeacht of u uw eigen olie ververst, moet u om dezelfde redenen deze teller resetten. Laatste kans, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw Volkswagen Passat doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u de normale onderhoudsbeurt van de auto heeft uitgevoerd . Aarzel niet om advies in te winnen in ons artikel over welke olie u moet kiezen om de olieverversing op Volkswagen Passat uit te voeren.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Passat 8 vervangen?

Hoe het servicelampje op Volkswagen Passat uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan dat u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in dit artikel, hoe het servicelampje op Volkswagen Passat uit te schakelen ? Er zijn verschillende methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we geven u er gewoon een de belangrijkste oplossingen om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Volkswagen Passat te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen maar het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Volkswagen Passat.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult in staat zijn schakel het servicelicht van uw Volkswagen Passat uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje van de Volkswagen Passat uit met een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan dankzij de diagnosestekker van uw Volkswagen Passat , reset de afvoerindicator door op de computer te handelen . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in ons artikel Volkswagen Passat hoe een foutcode op Volkswagen Passat te lezen .

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch te monteren Volkswagen Passat?

Schakel het servicelicht uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volkswagen Passat:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt de exacte procedure voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Passat nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector