Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Passat 7, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, zullen we in dit artikel bekijken waarom de sleutel zit vast in uw Volkswagen Passat 7 contact . Vooral irritant, een vastzittende ontstekingscilinder zorgt ervoor dat u uw motorrijtuig niet kunt starten en dus niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om je te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst uitleggen waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Passat 7 vast? En, om af te sluiten, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Volkswagen Passat 7-ontsteking.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volkswagen Passat 7?

De contactslot van uw Volkswagen Passat 7 is een beveiligingsfunctie. Het doel is om uw auto te beveiligen tegen diefstalpogingen. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw motorvoertuig, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volkswagen Passat 7 start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we meestal naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Stoel zit Volkswagen Passat vast

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Passat 7?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel vastzit in uw Volkswagen Passat 7-ontstekingscilinder . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Volkswagen Passat 7 is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te raadplegen. Een neiman is geen slijtdeel dat je regelmatig verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen door regelmatige slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende verklaringen van a ontsteking die op Volkswagen Passat 7 . vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Passat 7 : Zoals we in de loop van de tijd hebben gezegd, kunnen de componenten van de neiman vastlopen of van buitenaf worden beladen met stof of kleine deeltjes waardoor deze niet correct functioneert. In een dergelijk geval zou u complicaties moeten voelen bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een element van de ontsteking van uw Volkswagen Passat 7 dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding beschreven, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Passat 7 geforceerd: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel heeft gedwongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Volkswagen Passat 7 . uit te schakelen

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in het contactslot van mijn Volkswagen Passat 7 zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om te repareren een sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Passat 7 . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Passat 7 verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Passat 7 moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het uiteindelijk door een intern element is dat uw contactslot niet meer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), dan raden wij u aan om naar een specialist te gaan die ook zal moeten geven u een nieuwe sleutel om uw Volkswagen Passat 7 te starten.

.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 7 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector