Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Passat 8, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, zullen we in dit artikel bekijken waarom de sleutel zit vast in uw Volkswagen Passat 8 contact . Vooral irritant, een vastzittende ontstekingscilinder zorgt ervoor dat u niet kunt starten en dus uw motorrijtuig niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken laten we u eerst zien waarvoor de ontsteking van uw motorrijtuig wordt gebruikt en vervolgens, in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Passat 8 vast? En, eindelijk, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Volkswagen Passat 8-ontsteking.

Waarvoor dient het contactslot van mijn Volkswagen Passat 8?

De contactslot van uw Volkswagen Passat 8 is een veiligheidselement. Het is de bedoeling om uw auto te beveiligen tegen diefstalpogingen. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw motorvoertuig, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Volkswagen Passat 8 start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verwant aan de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we meestal naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrisch Volkswagen Passat 7 installeren?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Passat 8?

Nu is het tijd om het je aan je te laten zien waarom de sleutel vastzit in uw Volkswagen Passat 8-ontstekingscilinder . Nu we hebben gedefinieerd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Volkswagen Passat 8 geblokkeerd is, denk dan niet twee keer na om ons artikel hierover te raadplegen. Een neiman is geen aan slijtage onderhevig onderdeel dat je keer op keer vervangt maar de tijd heeft daar invloed op en het kan voorkomen dat je deze moet vervangen wegens normale slijtage. Hier zijn de verschillende verklaringen van a ontsteking die op Volkswagen Passat 8 . vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Passat 8 : Zoals we eerder al zeiden, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten, of gevuld raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor het niet correct werkt. In een dergelijk geval zou u complicaties moeten voelen bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Volkswagen Passat 8 dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding beschreven, laten we bij het noemen van de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, de neiman de sleutel niet laten draaien in de cilinder van het slot
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Passat 8 geforceerd: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel heeft gedwongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Passat 8 van binnenuit?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in het contactslot van mijn Volkswagen Passat 8 zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Passat 8 . Afhankelijk van de bron van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Passat 8 verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Passat 8 moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het uiteindelijk door een intern element is dat uw contactslot niet meer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), dan adviseren wij u om naar een professional te gaan die ook zal moeten geven u een nieuwe sleutel om uw Volkswagen Passat 8 te starten.

.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector