Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Passat, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Volkswagen Passat ontsteking . Bijzonder vervelend is dat een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u uw auto niet kunt starten en dus niet kunt gebruiken. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen dit probleem op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens in een tweede keer, waarom zit de bobine van uw Volkswagen Passat vast? En tot slot hoe u de sleutel in uw Volkswagen Passat-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volkswagen Passat?

De contactslot van uw Volkswagen Passat is een beveiligingsfunctie. Het doel is om uw auto te beschermen tegen pogingen tot diefstal. Het wordt op de stuurkolom van uw auto geplaatst, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volkswagen Passat start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als uw autosleutel niet wordt geïdentificeerd. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman door elkaar te halen, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, bedoelen we over het algemeen een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Volkswagen Passat?

Waarom zit de sleutel vast in de ontsteking van uw Volkswagen Passat?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Volkswagen Passat-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Volkswagen Passat is dat geblokkeerd is, aarzel dan niet om door onze inhoudspagina over dit onderwerp te bladeren. Een neiman is geen slijtage onderdeel wat je keer op keer vervangt maar de tijd heeft er wel invloed op en het kan voorkomen dat je deze moet vervangen door regelmatige slijtage. Op deze website staan ​​de verschillende uitleg van a ontsteking die op Volkswagen Passat vergrendelt :

  • Regelmatige slijtage van de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Passat : Zoals we eerder hebben uitgelegd, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten, of gevuld raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor het niet correct functioneert. In een dergelijk geval zou u moeite moeten hebben om de sleutel in te steken en te draaien voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Volkswagen Passat dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding beschreven, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft te veel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Passat geforceerd: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Volkswagen Passat?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in mijn Volkswagen Passat-ontstekingscilinder zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om te repareren een sleutel die in uw Volkswagen Passat-ontsteking zit . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Passat verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Passat moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel vastzit in uw ontsteking vanwege een defect element: Als het uiteindelijk te wijten is aan een intern element dat uw contactslot niet langer gedeblokkeerd is, moet u helaas het hele blok (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman) vervangen, dan raden we u aan naar een specialist te gaan die net zo goed u een nieuwe sleutel geven om uw Volkswagen Passat te starten.

.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector