Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Scirocco, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Volkswagen Scirocco contact . Bijzonder irritant is dat het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u niet kunt starten en dus uw motorrijtuig niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen dit probleem op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Scirocco vast? En tot slot, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die in uw Volkswagen Scirocco-ontsteking zit.

Waarvoor dient het contactslot van mijn Volkswagen Scirocco?

De contactslot van uw Volkswagen Scirocco is een veiligheidselement. Het is de bedoeling om uw auto te beschermen tegen diefstalpogingen. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw motorvoertuig, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Volkswagen Scirocco start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet herkent. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Scirocco keycard?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Scirocco?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel vastzit in uw Volkswagen Scirocco-ontstekingscilinder . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Volkswagen Scirocco is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken. Een neiman is geen slijtdeel dat je regelmatig vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen vanwege regelmatige slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die op Volkswagen Scirocco vergrendelt :

  • Regelmatige slijtage van de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Scirocco : Zoals we in de loop van de tijd hebben uitgelegd, kunnen de componenten van de neiman vastlopen, of gevuld raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de neiman niet goed meer kan werken. In dit geval zou u problemen moeten ondervinden bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Volkswagen Scirocco die uitvalt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we de neiman noemen die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet draaien in de cilinder van het slot
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Scirocco geforceerd: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel opdringt om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe katalysator Volkswagen Scirocco te reinigen?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in het contactslot van mijn Volkswagen Scirocco zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Scirocco . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Scirocco verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Scirocco moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het uiteindelijk door een intern element is dat uw contactslot niet meer gedeblokkeerd is zult u helaas het hele blok (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman) moeten vervangen, dan adviseren wij u naar een specialist te gaan die ook u een nieuwe sleutel geven om uw Volkswagen Scirocco te starten.

.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Scirocco nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Scirocco-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector