Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Touran 2, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in het contact van uw Volkswagen Touran 2 . Bijzonder frustrerend is dat het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u niet kunt starten en dus uw auto niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen dit probleem op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt en vervolgens in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Touran 2 vast? En, eindelijk, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die in het contact van uw Volkswagen Touran 2 zit.

Wat is de bedoeling van het contactslot van mijn Volkswagen Touran 2?

De contactslot van uw Volkswagen Touran 2 is een beveiligingsfunctie. Het doel is om uw auto te beveiligen tegen diefstalpogingen. Het wordt geplaatst op de stuurkolom van uw auto, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volkswagen Touran 2 start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal bevatten. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we meestal naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Touran, wat te doen?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Touran 2?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel vastzit in uw Volkswagen Touran 2 contactcilinder . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Volkswagen Touran 2 is geblokkeerd, aarzel dan niet om door onze inhoud over deze kwestie te bladeren. Een neiman is geen slijtdeel dat je herhaaldelijk vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van normale slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die op Volkswagen Touran 2 . vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Touran 2 : Zoals we eerder zeiden, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen, of gevuld raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor deze niet correct werkt. In dit geval zou u complicaties moeten ondervinden bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Volkswagen Touran 2 dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding hebben beschreven, als we het hebben over de neiman die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft te veel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Touran 2 geforceerd: Eindelijk de laatste mogelijkheid, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en dus de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 die alleen accelereert

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in het contactslot van mijn Volkswagen Touran 2 zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn voor behandeling een sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Touran 2 . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer zachtjes met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Touran 2 verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het een paar minuten inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Touran 2 moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel door een defect element in uw contact zit: Als het uiteindelijk door een intern element is dat uw contactslot niet meer gedeblokkeerd is zult u helaas het hele blok (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman) moeten vervangen, dan adviseren wij u naar een specialist te gaan die dat ook doet. moet u een nieuwe sleutel geven om uw Volkswagen Touran 2 te starten.

.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 2, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector