Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Touran 3, wat te doen?

We vervolgen onze reeks webcontent over wat er op uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat je hebt gezien waarom je tankklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in het contact van uw Volkswagen Touran 3 . Bijzonder vervelend is dat een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u niet kunt starten en dus uw motorrijtuig niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken, laten we u eerst zien waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Touran 3 vast? En, tot slot, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Volkswagen Touran 3 contactslot.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volkswagen Touran 3?

De contactslot van uw Volkswagen Touran 3 is een beveiligingsfunctie. Het is bedoeld om uw auto te beschermen tegen diefstalpogingen. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw motorvoertuig, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Volkswagen Touran 3 start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet herkent. Het is nauw verwant aan de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we meestal naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Touran?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Touran 3?

Nu is het tijd om het je aan je te laten zien waarom de sleutel vastzit in uw Volkswagen Touran 3 contactcilinder . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Volkswagen Touran 3 is geblokkeerd, aarzel dan niet om door onze inhoud over dit onderwerp te bladeren. Een neiman is geen slijtdeel dat je vaak verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het door normale slijtage moet vervangen. Hier zijn de verschillende verklaringen van a ontsteking die op Volkswagen Touran 3 . vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Touran 3 : Zoals we eerder hebben uitgelegd, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten, of beladen worden met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor het niet correct functioneert. In dit geval zou u problemen moeten ondervinden bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een element van de ontsteking van uw Volkswagen Touran 3 dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft te veel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Touran 3 geforceerd: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft gedwongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Touran 2

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in het contactslot van mijn Volkswagen Touran 3 zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn voor behandeling een sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Touran 3 . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te trekken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Touran 3 verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Touran 3 moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het uiteindelijk te wijten is aan een intern element dat uw contactslot niet langer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), dan adviseren wij u om naar een professional te gaan die ook zal moeten geven u een nieuwe sleutel om uw Volkswagen Touran 3 te starten.

.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector