Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Touran, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in het contact van uw Volkswagen Touran . Bijzonder irritant is dat een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u uw auto niet kunt starten en dus niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen dit probleem op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst uitleggen waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens, in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Touran vast? En, eindelijk, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Volkswagen Touran-ontsteking.

Waarvoor dient het contactslot van mijn Volkswagen Touran?

De contactslot van uw Volkswagen Touran is een beveiligingscomponent. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstalpogingen. Het is geïnstalleerd op de stuurkolom van uw auto, uitgevonden in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volkswagen Touran start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verwant aan de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Volkswagen Touran?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Touran?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel vastzit in uw Volkswagen Touran-ontstekingscilinder . Now that we’ve described what the ignition is, it’s time to identify why it’s stuck. If it is the steering wheel of your Volkswagen Touran that is blocked, do not think twice to have a look at our content page on this matter. A neiman is not a wearing part that you change frequently but time has an influence on it and it can occur that you have to change it because of normal wear and tear. On this website are the different reasons of a ontsteking die op Volkswagen Touran vergrendelt :

  • Regelmatige slijtage van de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Touran : Zoals we hierboven al zeiden, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor het niet goed kan werken. In een dergelijk geval zou u problemen moeten voelen bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Volkswagen Touran dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding beschreven, als we het hebben over de neiman die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Touran geforceerd: Eindelijk, de laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van je auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Touran 3?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in het contactslot van mijn Volkswagen Touran?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn voor behandeling een sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Touran . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Touran verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Touran moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel vastzit in uw ontsteking vanwege een defect element: Als het uiteindelijk door een intern element is dat uw contactslot niet meer gedeblokkeerd is, moet u helaas het hele blok (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman) vervangen, dan raden wij u aan naar een specialist te gaan die dat ook zal moeten doen. u een nieuwe sleutel geven om uw Volkswagen Touran te starten.

.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector