Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in uw Volkswagen Transporter 5 contact . Bijzonder vervelend is dat een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u uw motorrijtuig niet kunt starten en dus niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst uitleggen waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, vervolgens in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Transporter 5 vast? En, om af te sluiten, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Volkswagen Transporter 5 contactslot.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volkswagen Transporter 5?

De contactslot van uw Volkswagen Transporter 5 is een beveiligingscomponent. Het is de bedoeling om uw auto te beveiligen tegen diefstalpogingen. Het wordt geplaatst op de stuurkolom van uw motorvoertuig, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Volkswagen Transporter 5 start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal bevatten. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman hebben we het vaak over een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Transporter 5 installeren?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Transporter 5?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel vastzit in uw Volkswagen Transporter 5 contactcilinder . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Volkswagen Transporter 5 is dat geblokkeerd is, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit onderwerp. Een neiman is geen slijtdeel dat je herhaaldelijk vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het door normale slijtage moet vervangen. In dit artikel staan ​​de verschillende verklaringen van a ontsteking die op Volkswagen Transporter 5 . vergrendelt :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Transporter 5 : Zoals we eerder al zeiden, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen, of worden beladen met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor deze niet correct werkt. In dit geval zou u moeite moeten hebben om de sleutel in te voeren en om te draaien voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een element van de ontsteking van uw Volkswagen Transporter 5 dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Transporter 5 geforceerd: Eindelijk, de laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel heeft gedwongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Volkswagen Transporter

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in het contactslot van mijn Volkswagen Transporter 5 zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om mee om te gaan een sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Transporter 5 . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zijn de oplossingen niet vergelijkbaar, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer zachtjes met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Transporter 5 verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het een paar minuten inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Transporter 5 moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het uiteindelijk door een intern element is dat uw contactslot niet meer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), dan raden wij u aan om naar een expert te gaan die ook zal moeten geven u een nieuwe sleutel om uw Volkswagen Transporter 5 te starten.

.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter 5 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector