Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat je hebt gezien waarom je tankklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in uw Volkswagen Transporter 6 contact . Vooral irritant, een vastzittende ontstekingscilinder zorgt ervoor dat u uw motorrijtuig niet kunt starten en dus niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen dit probleem op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt en vervolgens in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Transporter 6 vast? En, eindelijk, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die in het contact van uw Volkswagen Transporter 6 zit.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volkswagen Transporter 6?

De contactslot van uw Volkswagen Transporter 6 is een beveiligingscomponent. Het doel is om uw auto te beveiligen tegen diefstalpogingen. Het wordt geplaatst op de stuurkolom van uw motorvoertuig, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volkswagen Transporter 6 start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we meestal naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Transporter 4 blijft branden, wat te doen?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Transporter 6?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel vastzit in uw Volkswagen Transporter 6 contactcilinder . Nu we hebben gedefinieerd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Volkswagen Transporter 6 is dat geblokkeerd is, aarzel dan niet om door onze inhoudspagina over deze kwestie te bladeren. Een neiman is geen aan slijtage onderhevig onderdeel dat je vaak vervangt maar de tijd heeft daar wel invloed op en het kan voorkomen dat je hem door regelmatige slijtage moet vervangen. Hier zijn de verschillende verklaringen van a ontsteking die op Volkswagen Transporter 6 . vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Transporter 6 : Zoals we eerder hebben uitgelegd, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor het niet goed meer werkt. In een dergelijk geval zou u moeite moeten hebben met het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Volkswagen Transporter 6 dat uitvalt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Transporter 6 geforceerd: Eindelijk, de laatste kans, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in het contactslot van mijn Volkswagen Transporter 6 zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om te repareren een sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Transporter 6 . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zijn de oplossingen niet hetzelfde, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Transporter 6 verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het een paar minuten inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Transporter 6 moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel vastzit in uw ontsteking vanwege een defect element: Als het uiteindelijk te wijten is aan een intern element dat uw contactslot niet langer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), dan adviseren wij u om naar een professional te gaan die ook zal moeten geven u een nieuwe sleutel om uw Volkswagen Transporter 6 te starten.

.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector