Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Transporter, wat te doen?

We vervolgen onze reeks webcontent over wat er op uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, zullen we in dit artikel bekijken waarom de sleutel zit vast in het contact van uw Volkswagen Transporter . Bijzonder frustrerend is dat het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u niet kunt starten en dus uw motorvoertuig niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Transporter vast? En, tot slot, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Volkswagen Transporter-ontsteking.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volkswagen Transporter?

De contactslot van uw Volkswagen Transporter is een veiligheidsonderdeel. Het is de bedoeling om uw auto te beveiligen tegen diefstalpogingen. Het wordt geplaatst op de stuurkolom van uw motorvoertuig, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Volkswagen Transporter start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal bevatten. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Transporter 6?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Transporter?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel vastzit in uw Volkswagen Transporter-ontstekingscilinder . Nu we hebben gedefinieerd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Volkswagen Transporter geblokkeerd is, aarzel dan niet om door ons artikel over dit onderwerp te bladeren. Een neiman is geen aan slijtage onderhevig onderdeel dat je vaak vervangt maar de tijd heeft daar wel invloed op en het kan blijken dat je hem door regelmatige slijtage moet vervangen. Hier zijn de verschillende redenen van a ontsteking die op Volkswagen Transporter vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Transporter : Zoals we hierboven hebben uitgelegd, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten, of worden ze beladen met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de neiman niet correct kan werken. In een dergelijk geval zou u problemen moeten voelen bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Volkswagen Transporter dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Transporter geforceerd: Eindelijk de laatste mogelijkheid, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en dus de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Volkswagen Transporter 4 van binnenuit?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in het contactslot van mijn Volkswagen Transporter?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om mee om te gaan een sleutel vast in het contact van uw Volkswagen Transporter . Afhankelijk van de bron van uw probleem zijn de oplossingen niet vergelijkbaar, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te trekken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Transporter verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het een paar minuten inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Transporter moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het uiteindelijk te wijten is aan een intern element dat uw contactslot niet langer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), raden we u aan naar een specialist te gaan die ook u een nieuwe sleutel geven om uw Volkswagen Transporter te starten.

.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector