Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Volkswagen Up!, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in uw Volkswagen Up! ontsteking . Bijzonder irritant, een vastzittende ontstekingscilinder zorgt ervoor dat u niet kunt starten en dus uw auto niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst uitleggen waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens in een tweede keer, waarom de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Up! zit vast? En tot slot, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Volkswagen Up! ontsteking.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volkswagen Up!?

De contactslot van uw Volkswagen Up! is een veiligheidselement. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstalpogingen. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw auto, uitgevonden in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volkswagen Up! beginnen met het blokkeren van het stuur en het stuurslot als het uw autosleutel niet herkent. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Up!

Waarom zit de sleutel vast in uw Volkswagen Up! ontsteking?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel in uw Volkswagen Up! ontstekingscilinder . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Volkswagen Up! dat is geblokkeerd, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud over dit onderwerp. Een neiman is geen aan slijtage onderhevig onderdeel dat je regelmatig vervangt maar de tijd heeft daar invloed op en het kan voorkomen dat je deze moet vervangen als gevolg van normale slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die op Volkswagen Up! :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Up! : Zoals we hierboven hebben uitgelegd, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen, of worden beladen met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor deze niet goed meer werkt. In een dergelijk geval zou u problemen moeten ondervinden bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Volkswagen Up! dat lukt niet: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding beschreven, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Up! gedrukt: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel opdrong bij het ontgrendelen van het stuur van je auto, heeft hij misschien interne componenten verdraaid en dus de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Up! ?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in mijn Volkswagen Up! ontsteking vat?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om te repareren een sleutel vast in uw Volkswagen Up! ontsteking . Volgens de bron van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te trekken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Up! is verstopt als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Volkswagen Up! moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel door een defect element in uw contact zit: Als het uiteindelijk als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), dan raden wij u aan om naar een expert te gaan die ook moet u een nieuwe sleutel geven om uw Volkswagen Up! te starten.

.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Up!, aarzel dan niet om onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector