Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Volkswagen Routan, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in de ontsteking van uw Volkswagen Routan . Bijzonder frustrerend, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw auto niet kunt gebruiken. We zullen er alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de bobine van uw Volkswagen Routan vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Volkswagen Routan-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volkswagen Routan?

De contactslot van uw Volkswagen Routan is een beveiligingselement. Het doel is om uw auto te beveiligen tegen diefstal. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw auto, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volkswagen Routan start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze uw autosleutel niet herkent. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Volkswagen Routan DIE problemen met stationair draaien heeft

Waarom zit de sleutel vast in de ontsteking van uw Volkswagen Routan?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Volkswagen Routan-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Volkswagen Routan is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken. Een neiman is geen aan slijtage onderhevig onderdeel dat je vaak vervangt maar de tijd heeft er wel invloed op en het kan voorkomen dat je deze moet vervangen door regelmatige slijtage. Hier zijn de verschillende redenen van a ontsteking die op Volkswagen Routan vergrendelt :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Routan : Zoals we eerder hebben vermeld, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen of worden ze beladen met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de werking niet correct zal werken. In dat geval zou u problemen moeten hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een ontstekingselement van uw Volkswagen Routan dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de bobine van uw Volkswagen Routan gedrukt: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel heeft gedwongen om het stuur van uw auto te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en dus de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volkswagen Routan verwijderen?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in mijn Volkswagen Routan-ontstekingscilinder zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om mee om te gaan een sleutel die in uw Volkswagen Routan-ontsteking zit . Afhankelijk van de bron van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te trekken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Routan verstopt zit door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter van het type WD40 en laat het even werken, het zou de neiman van uw Volkswagen Routan moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het tenslotte vanwege een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een expert te gaan die ook moet geven je een nieuwe sleutel om je Volkswagen Routan te starten.

.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Routan wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector