Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Volkswagen Tiguan, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Volkswagen Tiguan ontsteking . Vooral frustrerend, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw motorvoertuig niet gebruikt. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens een tweede keer, waarom zit de bobine van uw Volkswagen Tiguan vast? En tot slot hoe u de sleutel in uw Volkswagen Tiguan-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volkswagen Tiguan?

De contactslot van uw Volkswagen Tiguan is een beveiligingscomponent. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het is geplaatst op de stuurkolom van uw motorvoertuig, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volkswagen Tiguan start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet herkent. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op Volkswagen Tiguan?

Waarom zit de sleutel in uw Volkswagen Tiguan-ontsteking?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Volkswagen Tiguan-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Volkswagen Tiguan is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoud hierover te bekijken. Een neiman is geen slijtdeel dat je regelmatig vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van regelmatige slijtage. Hier zijn de verschillende verklaringen van a ontsteking die op Volkswagen Tiguan vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Tiguan : Zoals we al zeiden, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vastlopen of gevuld worden met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de werking niet effectief zal zijn. In dat geval zou u problemen moeten hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendeld is.
  • Een ontstekingselement van uw Volkswagen Tiguan dat defect raakt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we de neiman noemen die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volkswagen Tiguan gedrukt: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en zo de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Hoe de katalysator Volkswagen Tiguan te reinigen?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in mijn Volkswagen Tiguan-ontstekingscilinder zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn voor behandeling een sleutel die in uw Volkswagen Tiguan-ontsteking zit . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer zachtjes met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volkswagen Tiguan verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een paar minuten werken, het zou de neiman van uw Volkswagen Tiguan moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw ontsteking zit als gevolg van een defect element: Als het uiteindelijk als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, moet u helaas het hele blok vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een expert te gaan die ook zal hebben om u een nieuwe sleutel te geven om uw Volkswagen Tiguan te starten.

.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Tiguan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector