Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Volvo S60, wat te doen?

We vervolgen onze reeks webcontent over wat er op uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat je hebt gezien waarom je tankklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in uw Volvo S60 ontsteking . Bijzonder irritant, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u uw motorvoertuig start en dus gebruikt. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst laten zien waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de bobine van uw Volvo S60 vast? En tot slot: hoe u de sleutel in uw Volvo S60-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Volvo S60?

De contactslot van uw Volvo S60 is een beveiligingsonderdeel. Het doel is om uw auto te beveiligen tegen diefstal. Het is geplaatst op de stuurkolom van uw motorvoertuig, uitgevonden in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volvo S60 start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet herkent. Het is nauw verwant aan de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we over het algemeen naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volvo S60 verwijderen?

Waarom zit de sleutel vast in uw Volvo S60-ontsteking?

Nu is het tijd om het je aan je te laten zien waarom de sleutel in uw Volvo S60-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Volvo S60 geblokkeerd is, neem dan gerust een kijkje op onze inhoudspagina hierover. Een neiman is geen slijtageonderdeel dat je vaak verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van regelmatige slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende verklaringen van a ontsteking die vergrendelt op Volvo S60 :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volvo S60 : Zoals we eerder hebben uitgelegd, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten of worden geladen met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor de goede werking ervan wordt verhinderd. In dit geval zou u complicaties moeten voelen bij het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een ontstekingselement van uw Volvo S60 dat defect raakt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de bobine van uw Volvo S60 geforceerd: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel opdringt om het stuur van je motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij misschien interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Volvo S60?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Volvo S60-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om mee om te gaan een sleutel die vastzit in uw Volvo S60-ontsteking . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te trekken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volvo S60 verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een paar minuten werken, het zou de neiman van uw Volvo S60 moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw ontsteking zit als gevolg van een defect element: Als het als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een professional te gaan die ook om u een nieuwe sleutel te geven om uw Volvo S60 te starten.

.

Als je meer handleidingen over de Volvo S60 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo S60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector