Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Volvo XC60, wat te doen?

We gaan door met onze reeks webinhoud over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat u heeft ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, zullen we in dit artikel bekijken waarom de sleutel zit vast in uw Volvo XC60 ontsteking . Vooral irriterend, een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw auto niet gebruikt. We zullen er alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst uitleggen waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de bobine van uw Volvo XC60 vast? En tot slot: hoe u de sleutel in uw Volvo XC60-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is de bedoeling van het contactslot van mijn Volvo XC60?

De contactslot van uw Volvo XC60 is een zekerheidselement. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het zit op de stuurkolom van uw auto, uitgevonden in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Volvo XC60 start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als uw autosleutel niet wordt geïdentificeerd. Het is nauw verwant aan de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofdeur vast op de Volvo XC60?

Waarom zit de sleutel vast in uw Volvo XC60-ontsteking?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel in uw Volvo XC60-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Volvo XC60 is dat geblokkeerd is, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te raadplegen. Een neiman is geen slijtdeel dat je herhaaldelijk vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van normale slijtage. Hier zijn de verschillende redenen van a ontsteking die vergrendelt op Volvo XC60 :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Volvo XC60 : Zoals we hierboven al zeiden, kunnen de elementen van de neiman in de loop van de tijd vastlopen of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de werking niet effectief zal zijn. In dat geval zou u problemen moeten hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendeld is.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Volvo XC60 dat defect raakt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we de neiman noemen die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet draaien in de cilinder van het slot
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Volvo XC60 geforceerd: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel opdrong bij het ontgrendelen van het stuur van je auto, heeft hij misschien interne elementen verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Waar vind je een knipperende zekering op de Volvo XC60?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Volvo XC60-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die vastzit in uw Volvo XC60-ontsteking . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Volvo XC60 verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een WD40-ontvetter en laat deze een tijdje werken, het zou de neiman van uw Volvo XC60 moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw ontsteking zit als gevolg van een defect element: Als het als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een specialist te gaan die ook zal hebben om u een nieuwe sleutel te geven om uw Volvo XC60 te starten.

.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC60 in de categorie Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector