Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutellampje op Volkswagen Routan blijft branden

Uw auto in de gaten houden is tegenwoordig essentieel, als u er niet het minimale onderhoud aan doet of als u geen rekening houdt met abnormale signalen, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik . Dit is precies het onderwerp waarover we in dit artikel gaan spreken, een van de tekenen die automobilisten het meest storen, is de sleutelindicatielampje op het dashboard van de Volkswagen Routan . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien waar dit sleutellicht op Volkswagen Routan mee correspondeert, en dan in een tweede hoe om te gaan als het sleutellampje op Volkswagen Routan brandt? .

Wat betekent het sleutellampje op Volkswagen Routan?

Dus beginnen we ons artikel met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het dashboard van de Volkswagen Routan , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat het belangrijkste doel van dit licht is om u hiervan op de hoogte te stellen het is tijd om uw Volkswagen Routan een onderhoudsbeurt te geven maar dit licht kan ook andere verklaringen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste remedie om uw Volkswagen Routan door de diagnosetool te laten lopen. Als u niet weet hoe u deze procedure moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze handeling uit te voeren in onze speciale artikel. We zullen in de volgende lijst proberen u zoveel mogelijk informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsinformatie die het u kan sturen:

  • Een olieverversing uitgevoerd zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olieverversing zelf hebt uitgevoerd, is het waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Volkswagen Routan, hier is de procedure om dit gedaan te krijgen kleine reset van de sleutellicht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor suggereert dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Volkswagen Routan brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest voorkomende trigger van een oranje moersleutellicht op Volkswagen Routan is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Volkswagen Routan?

Wat als het oranje sleutellampje op de Volkswagen Routan brandt?

We gaan nu verder met het tweede deel van ons artikel en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de complicaties die in het vorige deel zijn genoemd en daarom hoe ga ik ermee om als ik het sleutellampje op uw Volkswagen Routan zie? Om dit voor elkaar te krijgen, beantwoorden we om de beurt de complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het indicatielampje van de afvoer: Zoals we eerder in dit artikel hebben uitgelegd, is een eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Volkswagen Routan voldoende om de sleutelindicator uit te schakelen en opnieuw op te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie ons artikel om dit proces uit te voeren.
  • Oliepeilprobleem: dit is een heel basaal probleem en het gemakkelijkst te corrigeren. U hoeft alleen uw oliepeil te onderzoeken, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval van een lampje dat gaat branden als gevolg van de EGR-klep, moet u de punten van deze foutcode via de diagnosetool hebben. Zodra u zeker bent van de oorzaak van het probleem, kunt u proberen uw auto schoon te maken door de versnellingen in te drukken (hete motor), in elk ander geval demonteer en reinig de EGR-klep van uw Volkswagen Routan, we hebben een tutorial gemaakt om u te helpen doe het. Ga anders naar een monteur en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: Ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is de procedure om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Routan blijft branden, wat te doen?

Daar weet je nu alles over de sleutel licht op Volkswagen Routan , we hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Routan wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector