Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutellampje op Volkswagen Touareg blijft branden

Aandacht besteden aan uw auto is tegenwoordig van fundamenteel belang, als u er niet het minimale routineonderhoud aan uitvoert, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u het risico dat uw motorvoertuig onaangenaam wordt voor gebruik. Dit is precies het onderwerp waar we ons in dit artikel op gaan richten, een van de indicaties die autobezitters het meest verontrust, is de sleutellampje op Volkswagen Touareg-dashboard . Om u te helpen dit lampje te analyseren, zullen we eerst zien waar dit sleutellampje op Volkswagen Touareg mee overeenkomt, dan in een tweede wat te doen als het sleutellampje op Volkswagen Touareg brandt? .

Wat geeft het sleutellampje op Volkswagen Touareg aan?

Dus beginnen we ons artikel met de betekenis van een sleutellampje op Volkswagen Touareg-dashboard , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat de belangrijkste actie van dit licht is om u dat te informeren het is tijd voor onderhoud aan uw Volkswagen Touareg dit licht kan echter ook andere verklaringen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste oplossing om uw Volkswagen Touareg ook door de diagnose te leiden l, als u niet weet hoe u deze procedure moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze handeling uit te voeren in ons speciale artikel . We zullen in de volgende lijst proberen u zoveel mogelijk informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsberichten die het u kan sturen:

  • Een olieverversing uitgevoerd zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olievervanging alleen heeft uitgevoerd, heeft u er waarschijnlijk niet aan gedacht om de olieverversingsindicator van uw Volkswagen Touareg opnieuw in te stellen, hier is de procedure om deze kleine reset van de sleutellampje van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Volkswagen Touareg brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet indrukt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest algemene oorzaak van een oranje sleutellampje op Volkswagen Touareg is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Touareg, wat te doen ?

Wat als het oranje sleutellampje op Volkswagen Touareg brandt?

We gaan nu verder met het tweede deel van ons artikel en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de problemen die in het vorige deel zijn beschreven en bijgevolg wat moet ik doen als ik het sleutellampje op uw Volkswagen Touareg ontdek? Om dit te doen, beantwoorden we om beurten elk van de problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het afvoerindicatielampje: Zoals we eerder hebben onthuld, is een eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Volkswagen Touareg voldoende om de sleutelindicator uit te schakelen en opnieuw te starten voor een cyclus van 10 000 km of 1 jaar, zie ons artikel om dit te bereiken procedure.
  • Probleem met oliepeil: dit is een heel basaal probleem en het gemakkelijkst te corrigeren. U hoeft alleen maar uw oliepeil te controleren, wij raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeilen te controleren.
  • EGR-klep: Als er een lampje gaat branden als gevolg van de EGR-klep, moet u de punten van deze foutcode door de diagnosetool halen. Als u eenmaal zeker bent van de oorzaak van het probleem, kunt u proberen uw auto schoon te maken door op de versnellingen te drukken (hete motor), of demonteer en reinig de EGR-klep van uw Volkswagen Touareg, we hebben een tutorial gemaakt om u hierbij te helpen. Ga anders naar een monteur en bereid je voor op het betalen van een paar honderd euro.
  • Gloeibougies: Ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is de procedure om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Touareg te slepen?

Daar weet je nu alles over de moersleutellampje op Volkswagen Touareg , we hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Voor meer tips over de Volkswagen Touareg, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector