Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutellampje op Volkswagen Transporter 5 blijft branden

Aandacht voor uw auto is tegenwoordig belangrijk, inderdaad, als u er niet het minimale onderhoud aan doet, of als u geen tekenen van afwijking opmerkt, loopt u een groot risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik. Dit is precies het onderwerp waar we ons in dit artikel op gaan concentreren, een van de tekenen die automobilisten het meest hinderen, is de sleutellampje op Volkswagen Transporter 5 dashboard . Om u te helpen dit lampje te analyseren, zullen we eerst zien wat dit sleutellampje op Volkswagen Transporter 5 betekent, en dan in een tweede hoe te handelen als het sleutellampje brandt op Volkswagen Transporter 5? .

Wat geeft het sleutellampje op Volkswagen Transporter 5 aan?

Dus we beginnen onze inhoud met de betekenis van een sleutellampje op Volkswagen Transporter 5 dashboard , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Wees je ervan bewust dat de belangrijkste actie van dit licht is om je dat te vertellen het is tijd voor onderhoud aan uw Volkswagen Transporter 5 dit licht kan echter ook andere verklaringen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste oplossing om uw Volkswagen Transporter 5 ook door de diagnose te leiden l, als u niet weet hoe u deze procedure moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om dit werk uit te voeren in onze speciale inhoud. We zullen in de volgende lijst proberen u zoveel mogelijk informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsinformatie die het u kan sturen:

  • Een olieverversing gedaan zonder de indicator te resetten: Als u uw olievervanging zelf heeft gedaan, is het zeer waarschijnlijk dat u er niet aan gedacht heeft om de olieverversingsindicator van uw Volkswagen Transporter 5 te resetten, hier is de procedure om dit klein te laten doen reset van het sleutellampje van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Volkswagen Transporter 5 brandt omdat uw EGR-klep vuil is, wat vaak het geval is als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet indrukt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest voorkomende oorzaak van een oranje sleutellampje op Volkswagen Transporter 5 is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Servicelampje Volkswagen Transporter uitschakelen

Wat als het oranje sleutellampje op Volkswagen Transporter 5 brandt?

We gaan nu verder met het tweede onderdeel van onze inhoud en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de problemen die in het vorige deel zijn beschreven en daarom hoe ga ik te werk als ik het sleutellampje op uw Volkswagen Transporter 5 zie? Om dit te doen, beantwoorden we om beurten elk van de problemen die u mogelijk tegenkomt:

  • Reset het afvoerindicatielampje: Zoals we eerder hebben beschreven, is een zeer eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Volkswagen Transporter 5 voldoende om het sleutellampje uit te schakelen en opnieuw te starten voor een cyclus van 10 000 km of 1 jaar, zie onze inhoud om deze operatie uitvoeren.
  • Oliepeilprobleem: dit is een zeer eenvoudig probleem en het gemakkelijkst op te lossen. U hoeft alleen uw oliepeil te onderzoeken, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: in het geval dat er een lampje gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de details van deze foutcode via de diagnosetool hebben. Als u eenmaal zeker bent van de oorzaak van het probleem, kunt u proberen uw auto schoon te maken door op de versnellingen te drukken (hete motor), of demonteer en reinig de EGR-klep van uw Volkswagen Transporter 5, we hebben een gids gemaakt om u hierbij te helpen . Ga in elk ander geval naar een monteur en bereid u voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: Ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is de procedure om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Transporter 5 aan te zetten?

Daar weet je nu alles over de sleutel lampje op Volkswagen Transporter 5 , we hopen dat deze inhoud u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 5 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector