Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationair trillingen Volkswagen Up!, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een steeds groeiend budget, of het nu gaat om onderhoud of onvoorziene storingen met betrekking tot alle nieuwe technologie in auto’s. We zullen waarschijnlijk vrij snel de nadruk leggen op de kleinste indicator van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Volkswagen Up! moet vrij snel worden beheerd, anders wordt het erger en worden andere onderdelen aangetast. Vandaag gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Up! die trilt bij inactiviteit. Eerst proberen we erachter te komen waarom uw Volkswagen Up! trilt bij inactiviteit, en ten tweede wat te doen als je trillingen hebt inactief.

Waarom is mijn Volkswagen Up! met stationaire trillingen?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de triggers van een Volkswagen Up! dat trilt in rust. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de componenten die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons er vooral op richten dat uw Volkswagen Up! trilt alleen stationair als u trillingen voelt bij acceleratie op Volkswagen Up! vibraties aarzel niet om onze inhoudspagina te lezen die over dit probleem gaat. We kunnen al enkele auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren waarschijnlijk veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Aan de andere kant is de slechte informatie dat de reden dat uw Volkswagen Up! bij stationair trilt is direct gelinkt aan je motor. De belangrijkste motieven van deze vibratie zijn vaak gekoppeld aan: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun gevolgen voor het gedrag van uw Volkswagen Up!:

  • Injectie: Als de injectie van uw auto wordt gewijzigd en trillen veroorzaakt, moet u een soort koppeling in de motor ervaren, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het alternatief de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, of het nu gaat om een ​​bougie of de volledige ontsteking, dan zult u problemen ervaren in het gedrag van uw motormotor. In feite zullen er vonken zijn die niet optreden en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders het niet doen.
  • Stille blokken motor: De minst hinderlijke oorzaak van een Volkswagen Up! schudden bij stationair lopen zijn uiteraard de stille blokken van de motor. Ze zijn een vorm van zacht plastic kussen dat alle trillingen en trillingen van de motor van uw auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze waarschijnlijk hun taak en daarom worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, intenser
Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Up!, wat te doen ?

.

Wat als mijn Volkswagen Up! trilt bij stationair?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u de oorzaak van uw problemen hebt kunnen identificeren of in ieder geval de mogelijke oorzaken kunt verminderen, zullen we u uitleggen dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem matig is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren hun goede prestaties, kunt u het overwinnen zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Volkswagen Up! produceert, moet u de auto door de diagnoseset leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: de laatste oorzaak van trillingen bij stilstand van uw Volkswagen Up! is dat de trilling afkomstig is van de stille blokken van je motor. Dit is de reparatie die u het minste kost. Het vervangen van stille blokken zou u niet meer dan 200€ moeten kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en voorkom dat uw Volkswagen Up! van schudden bij stationair draaien.

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om van uw trillingsproblemen af ​​te komen bij stationair draaien op Volkswagen Up!, als het bovendien schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden Volkswagen Up!, wat te doen?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Up! nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector