Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationair trillingen Volvo Xc40, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een stijgend budget, of dit nu het gevolg is van service of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We maken ons meestal vrij snel zorgen over de kleinste indicator van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem aan een Volvo Xc40 moet snel worden verholpen, anders wordt het erger en worden de hulpcomponenten aangetast. Vandaag gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volvo Xc40 die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen te begrijpen waarom uw Volvo Xc40 trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volvo Xc40 bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze richtlijn met de oorsprong van een Volvo Xc40 die stationair trilt. Hiervoor zullen we de organen moeten bekijken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen specifiek kijken naar het feit dat uw Volvo Xc40 alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volvo Xc40 trillingen aarzel niet om door onze richtlijn te bladeren die betrekking heeft op dit probleem. We kunnen al enkele auto-onderdelen elimineren die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Aan de andere kant moet u er rekening mee houden dat dieselmotoren meestal veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Servicelampje Volvo Xc40 uitzetten

Aan de andere kant is de slechte informatie dat de reden dat uw Volvo Xc40 stationair trilt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trilling worden vaak geassocieerd met: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trillingen en hun gevolgen voor de prestaties van uw Volvo Xc40:

  • Injectie: Als de injectie van uw auto wordt verstoord en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het de ontsteking van uw auto is die worstelt, of het nu gaat om een ​​bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties voelen in de prestaties van uw motormotor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet verschijnen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst irritante trigger van een Volvo Xc40 die bij stationair trilt, zijn inderdaad de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze meestal hun doel en als gevolg daarvan worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, intenser

.

Wat als mijn Volvo Xc40 trilt bij stationair toerental?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u de oorzaak van uw probleem hebt kunnen vinden of in ieder geval de mogelijke motieven heeft kunnen verminderen, zullen we u leren dat er beschikbare oplossingen om elk van deze complicaties op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem bescheiden is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren hun goede prestaties, kunt u het overwinnen zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u een hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Volvo Xc40 produceert, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: Het laatste motief voor trillingen bij stilstand op uw Volvo Xc40 is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volvo Xc40 trilt bij stationair draaien.
Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volvo Xc40

Hier zijn de belangrijkste motieven en oplossingen om uw probleem van trillingen bij stationair draaien op de Volvo Xc40 op te lossen, als het bovendien schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volvo Xc40 in de categorie Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector