Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Passat 7, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of het nu wordt veroorzaakt door service of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We hebben de neiging om ons vrij snel zorgen te maken over de kleinste indicator van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem aan een Volkswagen Passat 7 moet vrij snel worden opgelost, anders wordt het erger en worden andere componenten aangetast. In dit artikel gaan we de oplossingen ontdekken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Passat 7 die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen erachter te komen waarom uw Volkswagen Passat 7 trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volkswagen Passat 7 bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de oorzaken van een Volkswagen Passat 7 die trilt bij stationair draaien. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de organen die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen specifiek aandacht besteden aan het feit dat uw Volkswagen Passat 7 alleen trilt bij stationair draaien, als u trillingen voelt bij het accelereren op Volkswagen Passat 7-trillingen, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen die over dit probleem gaat. We kunnen al een aantal auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Inderdaad, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. U moet zich er echter van bewust zijn dat dieselmotoren veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Passat 8 ?

Het slechte nieuws is echter dat de reden dat uw Volkswagen Passat 7 trilt bij stationair toerental rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze vibratie zijn vaak gerelateerd aan: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trillingen en hun resultaten op de prestaties van uw Volkswagen Passat 7:

  • Injectie: als de injectie van uw voertuig wordt verstoord en het trillen veroorzaakt, moet u een soort koppeling in de motor gaan voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, het maakt niet uit of het afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, u zult complicaties gaan voelen in de prestaties van uw motor eenheid. Er zullen inderdaad vonken zijn die niet ontstaan ​​en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst hinderlijke trigger van een Volkswagen Passat 7 die schudt bij stationair toerental, zijn toch wel de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze de neiging om hun doel te verliezen en als gevolg daarvan worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt intenser

.

Wat als mijn Volkswagen Passat 7 trilt bij stationair draaien?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu je de oorzaak van je problemen hebt kunnen opsporen of in ieder geval de mogelijke triggers hebt verlaagd, zullen we je leren dat er beschikbare oplossingen om elk van deze complicaties op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren hun goede werking, kunt u het overwinnen zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die leidt tot de stationaire trillingen van uw Volkswagen Passat 7, moet u de auto door de diagnoseset leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: Het laatste motief voor trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Passat 7 is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. Inderdaad, het vervangen van stille blokken zou u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Passat 7 stationair trilt.
Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Passat 8 aan te zetten?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en antwoorden om van uw trillingsproblemen af ​​te komen bij stationair draaien op Volkswagen Passat 7, als het bovendien schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat 7 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector