Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Passat, wat te doen?

Recente voertuigen vertegenwoordigen een groeiend budget, of het nu gaat om onderhoud of onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We maken ons meestal snel zorgen over de geringste indicatie van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Volkswagen Passat moet vrij snel worden verholpen, anders zal het erger worden en de hulpcomponenten aantasten. Vandaag gaan we de oplossingen ontdekken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Passat die stationair trilt. Eerst zullen we proberen te begrijpen waarom uw Volkswagen Passat trilt als hij stationair draait, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom heeft mijn Volkswagen Passat inactieve trillingen?

Dus beginnen we ons artikel met de oorsprong van een Volkswagen Passat die stationair trilt. Hiervoor zullen we de componenten moeten onderzoeken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen er vooral op letten dat uw Volkswagen Passat alleen stationair trilt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Volkswagen Passat trillingen aarzel niet om door ons artikel te bladeren dat over dit probleem gaat. We kunnen al enkele auto-onderdelen elimineren die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Inderdaad, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren meestal veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere voertuigen.

De slechte informatie is echter dat de reden dat uw Volkswagen Passat stationair trilt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze trilling zijn vaak in verband met de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trillingen en hun gevolgen voor de prestaties van uw Volkswagen Passat:

  • Injectie: Als de inspuiting van uw auto verstoord is en het trilt, zou u een soort koppeling in de motor moeten gaan voelen, alsof de auto aan het grazen is.
  • Ontsteking: Als het echter de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u problemen krijgen met de prestaties van uw motoreenheid. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet optreden en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Motorstille blokken: De minst vervelende oorzaak van stationair trillen van een Volkswagen Passat zijn inderdaad de motorstille blokken. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze meestal hun doel en bijgevolg worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt intenser
Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem van een Volkswagen Passat 8 vervangen?

.

Wat als mijn Volkswagen Passat stationair trilt?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u erin geslaagd bent om de oorsprong van uw probleem te identificeren of in ieder geval de mogelijke motieven te verminderen, zullen we u laten zien dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren hun goede prestaties, kunt u het overwinnen zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u overwegen een volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die leidt tot de stationaire trillingen van uw Volkswagen Passat, moet u de auto door de diagnoseset leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste trigger van trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Passat is dat de trilling afkomstig is van uw motor silent blocks. Dit is de reparatie die u het minst kost. Het vervangen van silentblocks zou u inderdaad niet meer dan € 200 moeten kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging door te voeren en te voorkomen dat uw Volkswagen Passat stationair trilt.

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om uw probleem van trillingen bij stationair draaien op Volkswagen Passat op te lossen , als het bovendien schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Volkswagen Passat?

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector