Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Volkswagen Scirocco, wat te doen?

Moderne voertuigen vertegenwoordigen een toenemend budget, of het nu is vanwege service of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We hebben de neiging om vrij snel bang te zijn voor het kleinste teken van zwakte, en dat is een goede zaak, want een probleem aan een Volkswagen Scirocco moet zo snel mogelijk worden verholpen, in elk ander geval zal het erger worden en andere componenten aantasten . In dit artikel gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Volkswagen Scirocco die trilt bij stationair draaien. Ten eerste zullen we proberen te begrijpen waarom uw Volkswagen Scirocco trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij stationair trilt.

Waarom trilt mijn Volkswagen Scirocco bij stationair draaien?

Daarom beginnen we ons artikel met de oorzaken van een Volkswagen Scirocco die trilt bij stationair draaien. Hiervoor zullen we de onderdelen moeten onderzoeken die deze beving kunnen opwekken. We zullen ons vooral concentreren op het feit dat uw Volkswagen Scirocco alleen trilt bij stationair draaien, als u trillingen voelt bij acceleratie op Volkswagen Scirocco-trillingen, aarzel dan niet om ons artikel te raadplegen dat over dit probleem gaat. We kunnen al enkele onderdelen elimineren die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. In werkelijkheid kunnen we, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophangingen, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al vrijmaken. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere voertuigen.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Scirocco?

Het slechte nieuws is echter dat de reden dat uw Volkswagen Scirocco trilt bij stationair toerental direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze vibratie worden vaak geassocieerd met: de brandstoftoevoer van het voertuig, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun gevolgen voor het gedrag van uw Volkswagen Scirocco:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt gewijzigd en het trillen veroorzaakt, moet u een soort koppeling in de motor gaan voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het echter de ontsteking van uw auto is die worstelt, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties gaan voelen in het gedrag van uw motoreenheid. In feite zullen er vonken zijn die niet verschijnen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst frustrerende trigger van een Volkswagen Scirocco die bij stationair trilt, zijn ongetwijfeld de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze de neiging om hun functie te verliezen en daarom worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt intenser

.

Wat als mijn Volkswagen Scirocco trilt bij stationair toerental?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu u erin geslaagd bent de oorzaak van uw probleem te achterhalen of in ieder geval de mogelijke triggers te verlagen, zullen we u uitleggen dat er beschikbare oplossingen om van al deze complicaties af te komen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem matig is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren als ze goed presteren, kun je eroverheen komen zonder naar je monteur te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u overwegen een hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Volkswagen Scirocco produceert, moet u het voertuig door de diagnoseset leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste oorzaak van trillingen bij stilstand op uw Volkswagen Scirocco is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In feite zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw monteur om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Volkswagen Scirocco bij stationair trilt.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Scirocco te installeren?

Hier zijn de belangrijkste motieven en oplossingen om uw probleem van trillingen bij stationair draaien op Volkswagen Scirocco op te lossen, als het bovendien schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Scirocco wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Scirocco.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector